DuleTenere 49 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Krenu motor da mi pada u mestu, jedva sam ga zadrzao i podigao pomocu volana, reko to mo je najlakse zbog poluge. Sada mi je prilicno kriv u levo kada idem pravo. Iskrivio se na gumenom spoju. Da li se to nekome desilo. Jel smem da ga silujem nazad ili da odsrafim...? Nije mi uopste normalno da se iskrivi od svoje tezine... P.S. Nisam slikao, a nije mi motor blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Navrti ga nazad slobodno... meni se desilo slično, samo vidi da li treba da dotegneš šrafove koji prolaze kroz taj spoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na brzini odgovora ;D Ima osigurace ispod, moram da skidam plastike verovatno. Jel ima neka fora za stelovanje ili se dotezu od oka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa... ja sam od oka uglavio prednji točak negde, pa onda natezao dok mi se nije ispravilo. Pazi, pusti još malo temu, možda se javi neko ko zna više od mene (a to nije baš teško).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...