BRACO 3332 Napisano April 27, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i bez filtera ali onda sam izvali do mi kada palim ''pljuje'' benzin u smeru filtera vazduha... Nisam ga vozio bez ali probacu... A karb je po meni totalno ok, sve je ocisceno nigde nije zapuseno, ne zaglavljuju oni pipci sto se oslanjaju na plovak. Membrane su dobre i citave. A nemam ler dizne i posebno ler gas,nego ga stelujem direktno na sajli, tj leptirovima... Igle su na svom mestu, ono stoje uspravno... One nemaju mogucnost dizanja i spustanja nego su fiksne. Probacu da vratim stari filter... Mora da ima neki duh u karburatoru koji premice igle i mashe nekom lepezom pa istjeruje smjeshu u kontra stranu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan probaj da zavijes pilot screw po 1/2 kruga u vise prolaza pa probaj, proveri nivo goriva, proveri saug da nije slucajno zaglavio/nedihtuje i na kraju sto rece BRACO proveti ventile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Momci nasao sam kvar, tj gresku pri sklapanju Sada sam 100% siguran da to necu nikada vise pogresno vratiti!!! Sada masina prede,ali opet bi oterao negde da ventile prestelujem. Posto motor je bio u ovlascenom servisu na redovan servis, i kao ventili su provereni a ja sam primetio da motor nije otvaran, kao sto nije promenjen filter vazduha, bar se nadam da su ulje promenili... E da primetio sam da mi ulje mirise na benzin, presao sam samo 800 km da ga menjam? To je sigurno zbog viska corbe ovih dana? Hvala svim koji su ucestvovali u diskusiji !!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ako ti ulje mirise na benzin zameni ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...