Guest diRRty Napisano Septembar 5, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Balkanski sampionat u motocrossu, Zrenjanin u organizaciji MFS odlicno organizovan.Staza je bukvalno spremna za evropski sampionat.Svaka cast organizatoru i domacinima.evo malo fotografija pa pogledajte sami Tamo je bilo raznih ljudi iz sveta auto motosporta Dusan Borkovic sampion u kruznim autotrkama i dugogodisnji sampion u kartingu sa mojim sinom Moj kum (bivsi V2 u motocrossu) i ja sa nasom decom na putu ka Zrenjaninu) Levo jedan od glavnih organizatora Milorad Krezic i moj prijatelj Bane zvani Fandjo koji je takodje nekad bio upesan u ovom sportu Toliko o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1817 Napisano Septembar 5, 2005 Vlasnik sajta, 5355 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Slidze su prva liga! A i staza izgleda sjajno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...