wulfy 196 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zbog ovakvih prizora. Danas (29.10.) sam se malo vozikao, evo kako izgleda kada se predje na zimsko racunjanje vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo... Joj, joj sto bih voleo da zivim na moru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro jel to lepo od tebe.... kao da mašeš deci slatišem ispred nosa :cry: Sjajne slike, voleo bih da imam takav pejzaž oko sebe :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod tebe nema kraj sezone? Vidim ja da cemo mi motore poslati vozom do Budve i da cemo tu napraviti neki skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ono vidi tamo Obostnik, i stara solana u Tivatskom zalivu? Vidim i ostrvo cveæa, ako se ne varam, a vidi se u daljini i Orjen koliko mogu da prepoznam...:) De si se pentrao, jel prema Njegušima? Kako je do jaja svetlooooo E što nije malo bliže da dodjem na vikend da se opustim i lenèarim na žanjicama ili na adi Bojani, (taman sad više nama moskitosa da kolju), i da me bole q. Nema žene da mi sere, nema dece da mi vrište, milina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto nisi gurnuo motor jos malo naprijed :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 29, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan O tugo jesenja,a ja u Subotici!? Kad ce vise Nikoljdan,pa da idem kuci?? Neka se bar neko voza. btw slike su superiska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekstraaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma slike su super. Svuda je lepo ziveti samo zavisi u koje doba godine i zivota. Kad bih mogao stalno bih se selio iz jednog trposkog kraja u drugi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike Sto je blaga zima na primorju to me i ne privlaci tolko koko mi se svidja sto su svugde krivine pa jos ako su sa pogledom na more super a ne ja moram da odem 100km od BG da bi dovatio malo krivina koje mi se svidjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 30, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da da .. wozili smo tim stazama .. odlichan rolling Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 30, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ono vidi tamo Obostnik' date=' i stara solana u Tivatskom zalivu?Vidim i ostrvo cveæa, ako se ne varam, a vidi se u daljini i Orjen koliko mogu da prepoznam...:) De si se pentrao, jel prema Njegušima? Kako je do jaja svetlooooo E što nije malo bliže da dodjem na vikend da se opustim i lenèarim na žanjicama ili na adi Bojani, (taman sad više nama moskitosa da kolju), i da me bole q. Nema žene da mi sere, nema dece da mi vrište, milina!!![/quote'] Put je na relaciji Trojica - Lastva Grbaljska (lokalni put sa dosta rupa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Octobar 30, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na slikama...dace Bog da se na leto provozam ti stranama pa da se mozda i vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 30, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Jeste...lepo je ziveti na moru. Samo, tamo sezona p.... traje samo od juna do avgusta a kod mene u Strahinjica Bana, 365 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Octobar 30, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ono vidi tamo Obostnik' date=' i stara solana u Tivatskom zalivu?Vidim i ostrvo cveæa, ako se ne varam, a vidi se u daljini i Orjen koliko mogu da prepoznam...:) De si se pentrao, jel prema Njegušima? Kako je do jaja svetlooooo E što nije malo bliže da dodjem na vikend da se opustim i lenèarim na žanjicama ili na adi Bojani, (taman sad više nama moskitosa da kolju), i da me bole q. Nema žene da mi sere, nema dece da mi vrište, milina!!![/quote'] Put je na relaciji Trojica - Lastva Grbaljska (lokalni put sa dosta rupa) Prošao si kroz rodno selo Ivice Kralja... Šteta što nisi samo saèekao avion, koji tuda prolazi kada sleæe u Tivat. A imaš još jedan jako interesantan put. Kreneš prema Njegušima sa Trojice, ali poslije kilometar dva skreneš desno i popneš se na vrh brda koje se zove Goražde, i tu ti je staro Austrijsko utvrdjenje. To se treba vidjeti obavezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Octobar 31, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Samo da sam na par sati na takvom mestu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...