dimac 987 40 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zaribao cilindar na skuter Suzuki CP 50, cilindar je razbusen do kraja i ne moze da se uradi specijala. Zvali smo razne prodavnice delova ali niko nema cilindar u prodaji, a klipovi mogu da se nadju. Pa me interesuje da li bi taj cilindar mogao da se hilznuje i da se vrati na standard? Znate li ljude koji to rade, koliko je to dobro i naravno koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nista ne zna ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 21, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Zaribao cilindar na skuter Suzuki CP 50, cilindar je razbusen do kraja i ne moze da se uradi specijala. Zvali smo razne prodavnice delova ali niko nema cilindar u prodaji, a klipovi mogu da se nadju. Pa me interesuje da li bi taj cilindar mogao da se hilznuje i da se vrati na standard? Znate li ljude koji to rade, koliko je to dobro i naravno koja je cena? moze da se hilznije,,zvrcni me pa da se dogovorimo ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...