aca-pn 6430 Napisano April 22, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu ja sam odusevljen. Kada sam stigao kuci hteo sam ponovo da se vratim, ali boze moj bice dana! Jedva cekam sledeci vikend ili 1. Maj. Ovaj put idem gore na dva - tri dana. Cilj mi je da obidjem repetitore, Mali i Veliki Sturac i da se spustim do varosice Rudnik. Ako ima zainteresovanih endurasa neka mi se jave ;D Ja bi isao, al me nesto zezaju ledja, ne mogu da dizem teneru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan predivna priroda, nema sta... nego dok sam citao putopis i gledao slike non stop sam imao osecaj da mi u celokupnoj toj prici nesto fali.....i na kraju sam shvatio sta je to... pa falio sam Ja da dozivim sve to onako izistinski .. ajde sledeci put pusti poruku... pa da se druzimo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura, zavidim ti sto ces za 1.Maj ponovo tamo. Samo da nas vreme posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I tako, jedva iscekah 1. Maj da se opet popnem na ovu prelepu planinu. Put vodi pored bistrog potoka tj kamenicke reke, i pored njega polako uzbrdo ka Rudniku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Izlazim iz kotline gde je potok i dolazim na meni jako poznato mesto na kojem sam prosli put zalutao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Opet na istom mestu zastajem i pravim pauzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Krecem dalje, vec sam na visoravni gde pocinju da se vide prelepi predeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Idem dalje i zastajem da bih slikao fantasticnu prirodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan napokon dolazim do jednog od ciljeva, vikendice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Tu pravim malo duzu pauzu jer je pogled fascinantan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Od lepote neda mi se da krenem dalje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Od jednom niodkuda pojavlju se dva Quada. Ljudi krenuli iz Jarmenovaca off roadom, pa zastali da me pitaju kako da stignu do gruzanskog jezera. Uz par rakijica i kratkog zadrzavanja ovi avanturisti nastavise svojim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A onda dolazi finale. Moj drug Ivan, (takodje enduras, ima cezetku 250) donosi jagnje kao desert prvomajskih praznika. Tu mi na zalost crkavaju baterije u aparatu, tako da cu vama pustiti masti na volju sta je bilo dalje ;D I tako se zavrsi moj odmor na Rudniku za 1. Maj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma enduro je zakon... Odlicne slike Neske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma enduro je zakon... Odlicne slike Neske! Hvala ti Lalajko. Hteo sam da odem i do kontrole leta tj Veliki Sturac, ali sam uz put naleteo na veliku baru na putu i odustao jer nisam bio adekvatno opremljen tj nisam imao cizme. Na prvoj slici se vidi kontrola leta a na drugoj Ovcar i Kablar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo se vidi Ovcar zbog sumaglice ali ipak se nazire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan zemljak svaka cast za provod,ali ti zameram sto ides sam.nije taj put za samca.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan zemljak svaka cast za provod,ali ti zameram sto ides sam.nije taj put za samca.pozz E moj zemljace, zvao sam ja ove sektase Afrikance da idu samnom ali oni nemaju nita sta niti sa cim da proteraju gde jedna ST moze da prodje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan zvidim ti i moracu zxr uskoro da zamenim za enduru pa se cujemo.pozz iz nevada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...