lalajko 2021 Napisano April 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS 500 E 1989-1999 By lalajko1 Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motocikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10568 Napisano Jun 3, 2009 Hronični Motociklopata, 7349 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1994 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 1 sezona, a bice jos 3. Sta mi se dopada: ovaj motor se moze nazvati "sirotinjski japanac" znaci jeftin je u startu pri samoj kupovini-moz ga kupit vec od oko 1200-1800e u dosta dobrom stanju, takodje je jeftin i lak za odrzavanje, jednostavan je, 2 cilindra, 4 ventila, vazdusar, dva diska.. izdrzljiv je, pali ko mina, bilo hladno ili toplo, svejedno mu je, mali je potrosac - po gradu: 5,5 a na otvorenom: 4 na 100km, solidno ide, ima snage, udoban je, moz s njim bez problema i na duze ture bez da ti otpadnu ruke ledja i dupe, ima centralni nogar-a to je mnogo korisna stvar... 4. Sta je moglo biti bolje: nema merac temperature ulja, a u letnjim danima to bi bilo korisno da ima, a i kad je hladnije, cisto da preciznije znas kad je ugrejan dovoljno... prtljazni prostor bi mogo biti malko veci (mada je ok u poredjenju sa nekim drugim motrima koji skoro da ga i nemaju) 5. Moj utisak: SUPER motor za te pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Septembar 15, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1993 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Dve godine. 3. Sta mi se dopada: Jednostavnost i jeftinoća motora za održavanje u odnosu na druge, lakoća voznje-vozi se kao bicikl, a snage ima dovoljno i taman koliko treba i odlične kočnice... 4. Sta je moglo biti bolje: Krajnja brzina, meni bi odgovaralo da je koja desetina veca odnosno preko 200km/h (ali mislim da na atopuevima to nedostaje i bržim motorima pa...), što se izgleda tiće da je tek malo šira zadnja guma čisto zbog dizajna ali o ukusima se ne raspravlja. 5. Moj utisak: Super motor sa taman dovoljno snage da sa njim uživate u nekim lepim planinskim krivinama, s njim ćete u vožnji osetiti sve ono što može da se oseti i na mnogo vecim i skupljim motorima ali sa manje problema i vidno manje para za registraciju i održavanje... To što je "naked" nekad odgovara nekad ne - bočni vetar bolje podnosi, kao i vrućinu, za strujanje vazduha na većim brzinama svakako staviti barem mali vizir. I uživaćete u svim čarima vožnje motorom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1995 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 3 meseca 3. Sta mi se dopada: Jeftina registracija, mala potrosnja (3,5-6,5 l/100km), jednostavan i jeftin za odrzavanje, lep na izgled.... 4. Sta je moglo biti bolje: Po-dugacke brzine (fabricki prenos). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 4, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1991 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 5-6 meseci 3. Sta mi se dopada: dopada mi se izgled i jednostavnost mashine, nema toga puno da se pokvari, odrazhavanje redovno i pun gas 4. Sta je moglo biti bolje: farbichke ruchice su pretanke i stvaraju zhuljeve ako nemate rukavice, polozhaj malo vuche na napred pa je ostanjanje na ruke i stezanje butkama oko rezervoara obavezno. mogli su staviti onaj prozorchich za merenje ulja a ne onaj shtapich, to bi bilo vishe nego korisno 5. Moj utisak: dao bih solidnu 8icu, preshao sam 2000km za 15 dana sa suvozachicom i prtljagom (bisage po 40L i maxia), ulegnucha u cesti se osete sabijanjem amortizera do kraja, max brzina za neko normalno i udobno krstarenje je 120kmh to je u 6oj na 6k obrtaja. dobro podnosi uzbrdice i potezhe tako natovaren i do 90-100kmh, troshi ulje shto je normalno za vazdushno hladjen motor. rezervoar od 17L dovoljan za 300km- dobra autonomija. potroshnja 4.2L, u gradu oko 5L motor nije za visoke obrtaje ali kada treba itekako potezhe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarelic 35 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: novi sad Motocikl: bmw Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1992. godiste 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: jedna sezona 3. Sta mi se dopada: jeftin pri nabavci i jeftin za odrzavanje. Ma ne kvari se. Dosta snage tako da pruza priliku za uzivanje kao i veci motori. Mala potrosnja goriva. Centralni stender koji se kod novijih motora uglavnom doplacuje. Po meni odlicne kocnice. Po krivinama se odlicno vozi i obara. 4. Sta je moglo biti bolje: Zameram sto prednje vile relativno lako udare do kraja pri nailasku na neravnine na putu, na duzim relacijama poprilicno zamara ruke jer se dosta spusteno sedi, a ako se ne namestis dobro trpi i medjunozje oslonjeno na rezervoar. Za moju visinu i konstituciju mozda malen, bolje izgleda sa vozacima ispod 180 cm. 5. Moj utisak: Odlican motor za gradsku voznju i krace relacije, pouzdan i jos uvek pristojnog dizajna s obzirom na godiste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft 3 Napisano Novembar 10, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pirot, Srbija Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1991. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 3 godine 3. Sta mi se dopada: Izuzetno je pouzdan, lepo poteze iz malih obrtaja, lagan i okretan. Mala potrosnja (ispod 5 litara). 4. Sta je moglo biti bolje: Sediste je neudobno, sto moze da pretstavlja problem prilikom duze voznje. Polozaj vozaca je prenizak za moj ukus. 5. Moj utisak: Ja sam prezadovoljan ovim motorom, dobro me sluzi i ne zahteva velike troskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Maj 2, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. 1992. godiste 2. Za sad jedna sezona, a bice i mozda jos. 3. Dosta upravljiv motor, odlicna snaga za moje potrebe. Dobar za duga i kratka putovanja ko sta voli. 4. Mekane prednje vile, sediste je moglo biti bolje (stalno klizam guzom prema rezervoaru. 5. Zadovoljan sam. Motor za te pare je bombonce, i jeftin za odrzavanje. Sve u svemu jaka 9-ka za GS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...