sreten75 397 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Narucio bih iz luisa od onij jakni koje su deo kombinezona,samo se prodaju odvojeno,ali mi se cini da su suvise kratke.Ima li neko iskustva sa njima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 20, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Porucio sam koznu jaknu iz louisa ali sam pre toga probao ortakovu koznu (jeste da nije 100% pouzdano tako meriti al' kad ne moz' drugacije..) Moras da znas da su neki modeli jakni kratki, a rukavi i ramena taman .. Meni je mallllko kratka (za jedva 1cm) kad stojim ali kad sednem na motor lepo se spusti i pokrije sve sto treba ... (znaci zavisi i koji motor vozis) ... Na louisovom sajtu imas prikaz sta i kako treba da izmeris na telu pa da uz pomoc tih mera odredis koja je tvoja velicina. Kad otvoris artikal (jaknu) i skrolujes stranicu na dole, videces ikonicu sa leve strane u obliku makaza .. klikni na to i kaz'ce ti se samo poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne dvoumim se ja zbog velicine,nego sto one jakne koje su deo dvodelnog kompleta izgledaju kao da su do pupka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 21, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jes, k'o korset bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam mislio,posto ho cu da kupim jaknu,zasto da ne uzmem u luisu dvodelni komb.od 200 e,i dobijem i jaknu i pantalone.Jedino je pitanje da li ta jakna moze odvojeno da se nosi,jer je mnogo kratka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...