dejang 1 Napisano Octobar 30, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strasno kako se dva mlada zivota upropaste u trenutku... :cry: RIP :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 30, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Zao mi je i toga momka i to podosta, nece mu lako bit A sta ce baba ne cuje ne vidi vjerovatno iza nekog auta izasla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 25 Napisano Octobar 31, 2006 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Octobar 31, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Au, najezih se... Nek joj je laka crna zemlja... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 31, 2006 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Zaista jako tuzne vesti :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 31, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Laka joj crna zemlja! E ovo je stvarno crno da crnje tesko moze da bude?! Poginu sa 16 godina,nije krsteno ni pocela da zivi. Cuvajte se ljudi,Kumim vas Bogom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Octobar 31, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan strasno. R.I.P :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Novembar 1, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas . Trebalo bi kaznjavati i vozaca motora' date=' kad suvozac ne nosi kacigu (cak strozije nego suvozaca). Suvozac ne mora biti upoznat sa rizicima i pravilima voznje na motoru, dok vozac, kao nosilac vozacke dozvole, mora. Samim time se moze smatrati da je krivica vozaca sto prevozi putnika bez odgovarajuce zastite.[/quote'] Apsolutno se slazem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1232 Napisano Novembar 1, 2006 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je,tuzno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Novembar 2, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce baba ne cuje ne vidi vjerovatno iza nekog auta izasla... E ovo uvek imam na umu : mozda neko prolazi ulicom a nije pri dobroj svesti ili ima neki problem druge prirode,zato treba u naseljenom mestu voziti laganeze i tako se niko nece kajati kroz ceo zivot. A sto se tice devojcice nemogu da kazem koliko mi je zao,to ne moze da se kaze recima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Novembar 2, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Laka joj crna zemlja :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Novembar 3, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. strashno,nemam rechi :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan UZZAS!!! Bez rechi sam! malo sam okasnio s komentarom, srry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaCha46 0 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Momak koji je vozio motor, inaèe Yamahu TZR je moj drug iz OŠ. Ide u istu školu odakle i je i onaj što se slupao sa novom r6-icom..... Neka je cura laka crna zemlja..... Inaèe detalje znate.....Momak se uopšte nije promenio, ostao je isti....kao da se to nije desilo...KATASTROFA!!! pa ja bih se živ pojeo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Novembar 29, 2006 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan AU nezgodno do kraja! Ne treba uopste komentarisati momka jer sto puta smo i sami povezli nekog na motoru a time smo i sami preuzeli na sebe svu odgovornost za eventualna sr.... koja mogu da se dese! Znam momka u Banjaluci koji nikog ne vozi na svom motoru a opet ga svima daje koji hoce da probaju! mislim da je taj stav o.k.! vecina ljudi(zena) i ne zna kako se treba ponasati kao suvozac na motoru! Sto se tice kacige tesko mi je da povjerujem da neko i moze da pomisli da je bolje prosao prilikom pada bez kacige nego da je istu imao na glavi! Uostalom kacigu nosimo ne samo zbog sebe vec i zbog drugih ucesnika u saobracaju! Primjera radi sta ako nas (ne daj boze) tudjom krivicom udari neki vozac auta ili drugi motocikl i tom prilikom dodje do najgoreg a da smo nosili kacigu mozda bi i preziveli tako da i druga strana drukcije "odgovara pred sudom!" Dakle kacigu na glavu prvo zbog sebe a onda i zbog ostalih! Zao mi je djevojcice a i momka a ova prica samo pokazuje koliko voznja i sa "slabasnim"skutrom moze da bude kobna i bez da ucestuju druga vozila u saobracajnoj nesreci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...