Jump to content

Moto Zajednica

Misljenje u vezi YAMAHA Xcity 250

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

Prijatelji Bajkeri.

Potrebno mi je misljenje svih onih koji znaju bilo sta dobro ili lose, u vezi maksi skutera YAMAHA Xcity 250 2008godiste.

Nudi mi covjek u zamjenu za Apriliu RS125 2006 godiste.

Znam o kom se skuteru radi, probao sam jedan takav sto je bio Test motor... al to mi nista neznaci, jer neznam tehnicke prednosti i mane tog motora,,,i kakav je za odrzavanje

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 375 postova

nisam vozio,neznam...video sam ga uzivo...odlicno se sedi na njemu,zavrsna obrada za 10!,negde sam ranije citao test..samo pohvale..ako ces bas skuter da vozis,sa njim neces puno pogresiti...meni se svidja extra...inace proguglaj malo,u hrvatskoj se dosta vozi...

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Skoro svaki vikend idem kod jednog lokalnog motordzije,da pomognem,pa sam u prilici da vidim,cujem i probam svasta.Prosle je godine Yamaha-Italija pravila kampanju preko ovlascenih distributera,da se skupe svi skuteri (tog tipa) i da se posalju u bazu (Torino.O trosku firme),zbog greske u konstrukciji rama.Stvar nije opasna,daleko od toga,ali posto se desilo jednom,nece ljudi da razmisljaju.Manje ih kosta da poprave,nego nekome da placaju odstetu.Posto ih je bilo dosta,malo sam se glupirao okolo.Skroz o.k sprava.Momci ciji su skuteri bili na "reviziji" odmah nakon sto su ih preuzeli,pravac Monte Carlo (od mene dobrih 500 km)

• Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

Ja taj motor nebi da kupim,,,vec ga dobija u zamjenu....a Uspud bi ga malo vozao,,,jer je eleganta, i udoban,,

Neznam , kako se krecu cijene tih maksi skutera

ja kad bi ga uzeo u zamjenu,,i prodao za 3100eura,,,to bi bio vrh,,,jer je na BiH tablama, ja sam iz BIJELJINE

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

U srbiji taj skuter vredi vise od 3100e. Po meni dosta bolji od Beverly-a, tj mozda i najbolji u klasi. Ako te u trampi izlazi 3100e, onda ga menjaj, ne verujem da su u RS-oj cene toliko nize nego ovde.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja