gogo42 69 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji Bajkeri. Potrebno mi je misljenje svih onih koji znaju bilo sta dobro ili lose, u vezi maksi skutera YAMAHA Xcity 250 2008godiste. Nudi mi covjek u zamjenu za Apriliu RS125 2006 godiste. Znam o kom se skuteru radi, probao sam jedan takav sto je bio Test motor... al to mi nista neznaci, jer neznam tehnicke prednosti i mane tog motora,,,i kakav je za odrzavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista nezna ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan nisam vozio,neznam...video sam ga uzivo...odlicno se sedi na njemu,zavrsna obrada za 10!,negde sam ranije citao test..samo pohvale..ako ces bas skuter da vozis,sa njim neces puno pogresiti...meni se svidja extra...inace proguglaj malo,u hrvatskoj se dosta vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano April 20, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Skoro svaki vikend idem kod jednog lokalnog motordzije,da pomognem,pa sam u prilici da vidim,cujem i probam svasta.Prosle je godine Yamaha-Italija pravila kampanju preko ovlascenih distributera,da se skupe svi skuteri (tog tipa) i da se posalju u bazu (Torino.O trosku firme),zbog greske u konstrukciji rama.Stvar nije opasna,daleko od toga,ali posto se desilo jednom,nece ljudi da razmisljaju.Manje ih kosta da poprave,nego nekome da placaju odstetu.Posto ih je bilo dosta,malo sam se glupirao okolo.Skroz o.k sprava.Momci ciji su skuteri bili na "reviziji" odmah nakon sto su ih preuzeli,pravac Monte Carlo (od mene dobrih 500 km) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja taj motor nebi da kupim,,,vec ga dobija u zamjenu....a Uspud bi ga malo vozao,,,jer je eleganta, i udoban,, Neznam , kako se krecu cijene tih maksi skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano April 20, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan negde oko 4500 evara,nov u Italy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan ja kad bi ga uzeo u zamjenu,,i prodao za 3100eura,,,to bi bio vrh,,,jer je na BiH tablama, ja sam iz BIJELJINE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3305 Napisano April 21, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U srbiji taj skuter vredi vise od 3100e. Po meni dosta bolji od Beverly-a, tj mozda i najbolji u klasi. Ako te u trampi izlazi 3100e, onda ga menjaj, ne verujem da su u RS-oj cene toliko nize nego ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...