TA96 300 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 19.april Uskrs, radio sam i petak i subotu a radi cu i u ponedeljak, imam lufta do 11h da se provozam a zatim se predajem porodici. Krecem nesto posle 7h izabrana relacija je Pancevo-Dolovo-Mramorak-Deliblato-Susara-Zagajica-Parta-Straza-Jasenovo-Crvena Crkva- Bela Crkva pa preko Kovina nazad za Pancevo, tacno 197 km. Uskrs je i traktoristi odmaraju tako da je voznja pravi uzitak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posle Deliblata ulazim u Pescaru asvalnim puticem koji je uzi od beogradskog trotoara, put je isprekidan rupama na svakih par stotina metara. Dva puta mi srne izlaze na put ali ne uspevam da ih slikam. Svremena na vreme sidjem malo sa asvalta mada znam da nije pametno ulaziti u Pescaru sam na motoru. Ovi pescani putici su veoma izazovni ali ostavljam ih za neku drugu priliku kada budem imao drustvo :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stizem u Belu Crkvu i obilazim par jezera a zatim nastavljam dalje prema Kovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako da prodjem kroz Vracev Gaj a da ne svratim u Staru Palanku na moje more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako odoleti i ne sici sa asvalta ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe krivine na relaciji Bela Crkva - Kovina i gas, vracam se za Pancevo, preko Skorenovca, B. Brestovca, Omoljice i Starceva. 11h stizem u Pancevo, preskocio sam dorucak i odvozao 200km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi lepa tura , čim promenim klasu krstarićemo zajedno . Kako se pokazao MRA ? Sa maximalno izvucenim krilcem duva manje nego fabricki ali nije to to. Moracu izgleda da montiram jedan vizir sa onog postanskog piaggia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan lepa tura,svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan a u lep dorucak ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 20, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da ti sa 100km/h i 5k obrtaja kazaljka stoji kao da je hladan? Ili ne radi? I kako si to slikao leba ti? Jednom rukom na toj brzini? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Ala je ravno :o, divota ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da ti sa 100km/h i 5k obrtaja kazaljka stoji kao da je hladan? Ili ne radi? Transalp ima prilicno nisku radnu temperaturu tako da je to normalan polozaj skazaljke, na pola dodje samo kada se dugo stoji u mestu, grad isl i tada ukljucuje ventilator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I kako si to slikao leba ti? Jednom rukom na toj brzini? :o Vec me je supruga prozivala za ovo slikanje ne moras i ti Dolazio sam sa pravca tako da da sam imao vremena da pripremim aparat u levoj ruci a desnom vozim p.s. Kada sam kao klinac odlazio na trke u Rijeku na petrolejskoj cesti ima jedna krivina, u naseljenom delu, i gomila motora je prolazila tim putem dolazeci iz italije, krivina nije nimalo naivna a deca su stojala i mahala motoristima i cekajuci da vide ko ima 00 da pusti korman i mahne im Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 21, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posle Deliblata ulazim u Pescaru asvalnim puticem koji je uzi od beogradskog trotoara, put je isprekidan rupama na svakih par stotina metara. Dva puta mi srne izlaze na put ali ne uspevam da ih slikam. Svremena na vreme sidjem malo sa asvalta mada znam da nije pametno ulaziti u Pescaru sam na motoru. Ovi pescani putici su veoma izazovni ali ostavljam ih za neku drugu priliku kada budem imao drustvo :-\ Lepa voznja Sale ! Samo da mi je znati odkud ti zakljucak (podvuceno crvenim) ? : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posle Deliblata ulazim u Pescaru asvalnim puticem koji je uzi od beogradskog trotoara, put je isprekidan rupama na svakih par stotina metara. Dva puta mi srne izlaze na put ali ne uspevam da ih slikam. Svremena na vreme sidjem malo sa asvalta mada znam da nije pametno ulaziti u Pescaru sam na motoru. Ovi pescani putici su veoma izazovni ali ostavljam ih za neku drugu priliku kada budem imao drustvo :-\ Lepa voznja Sale ! Samo da mi je znati odkud ti zakljucak (podvuceno crvenim) ? : Znas kako se kaze, najbolje je uciti na tudjim greskama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Prelep ti TA! A, gde su mu tablice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 23, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Super su predeli! Valjalo bio imati u koferu neki teleskop stapic i par varalica,naravo ako se ne zuri kuci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 23, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan joooj ocu i ja.... ma samo da polozim i da ispazarim nesto, ima samo putopise da pravim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1292 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja za dorucak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ala si se najeo, za sve pare ;D Bravo, prelepa voznjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prelep ti TA! A, gde su mu tablice? Tu su u Photoshop-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Aha. A u cemu je fora sa cenzurisanjem tablica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aha. A u cemu je fora sa cenzurisanjem tablica. U duplikatima, ako neko zeli da klonira tablice mora malo vise da se potrudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Da, morao bi da sedne u neku bastu sa pogledom na cestu i ispija pivo dok ne prodje neki TA. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da, morao bi da sedne u neku bastu sa pogledom na cestu i ispija pivo dok ne prodje neki TA. ;D Koji naravno nema tablicu grada u kojem ispija pivo niti nekog grada u blizini istog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...