fibra 345 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan ne brini za prasinu i za farbu, zato se kofer prvo dobro opere... Naravno. Imam ja iskustva sa pripremom i farbanjem plastike, ali sam koristio samo prajmere i lakove u spreju. Mislio sam na prasinu koja padne nakon farbanja. Ja nemam komoru, ni garazu a na krovu zgrade gde uglavnom farbam vetar ume da nanese razno trunje i prasinu... Cak i kad odaberem miran dan bez vetra, tu su jebeni golubovi. Podrum mi je takodje pun prasine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2045 Napisano April 22, 2009 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Najašim ja na motorče BEZ REGLERA i samo na akumulator 'ladno dođem do Temerina...dalje se zna E ne zna se! Ajde lepo temu i slike, i zanimaju me naponi koje sada imas sa upaljenim svetlima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano April 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisam slikao, da ne otkrivam male tajne velikih majstora, ali naponi su sledeći: Stari regler: 12.8 - 13V max bez ikakvih svetala, samo rad motora, sa upaljenim kratkim svetlima 12.5 - 12.6V Novi regler: 14V "zakucano", sa svetlima, bez svetlima, duga, kratka, Crypton, žmigavci, stop svetla...nema razlike Čak je akumulator izdržao tih 130 km bez ikakvih problema iako se uopšte nije punio, čim sam stigao u Temerin izmerili smo napon: 11.8V...bio je prilično prazan, ali nivo elektrolita je bio ok, nije bio vruć i preživeo je ovu "ne daj bože" tortueu bez posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...