steki vozdovacracingteam 27 Napisano Octobar 28, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima bilo kakvu informaciju o ovoj pojavi posto bih zeleo da imam muziku na skuteru a jedino sto znam o tome je da postoji!!! Sta, kako, posto, koja jacina, prikljucak za MP3!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 28, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje stavi tockove i neku 50 ccm masinu na zvucnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Octobar 28, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da budes kao oni sto najavljuju cirkus? :roll: Bolje ti je da ugradis u kacigu i uzivas, sta ce ti pojacalo na motoru, meni je bezveze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 28, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ti ideja... sve shto te interesuje pitaj... http://www.skuteri.org/forum/viewtopic.php?t=659 iskreno mene to uopshte ne privlachi... ipak je to skuter... nie da podcenjujem skutere ali po meni je to glupiranje u svakom sluchaju ukusi su razlichiti... btw o koem skuteru se radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Octobar 30, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan evo ti ideja... sve shto te interesuje pitaj... http://www.skuteri.org/forum/viewtopic.php?t=659 iskreno mene to uopshte ne privlachi... ipak je to skuter... nie da podcenjujem skutere ali po meni je to glupiranje u svakom sluchaju ukusi su razlichiti... btw o koem skuteru se radi... Piaggio Free, Hvala za informaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 1, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jako mali prostor ispod sedishta nishta ako ti bude trebala pomocc reci samo ne znam shta cce ti to.... i dalje... bolje uzmi neki kit ili karb za stotinak jura i samo rockay... ili bolje auspuh btw koja je to mashina jel minarelli ili piaggio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio, ma sta ce mi kit posle generalne (sve fabricko) ide 90-95km/h Razmisljao sam da olaksam radilicu i tu dobijem na obrtajima, ali bih mu skratio vek trajanja, nema potrebe za jednog fabrikanera ide super!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan taj cajger mnogo lazze... ako si kupio taj motor polovan... onaj uvoz iz italije shto su vozili poshtari to jako loshe ide... nema veze... sreccno sa montazzom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 4, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Laze 3-4km znam zasto mislis da lose ide jer su limitirani na 45km/h pa kad skines blokadu on se vuce ko prebijen 50-55!!! Ali Vortex klip, drugi cilindar(40 mm) japanski lezajevi, Dayco kais (rade kaiseve za piaggio za prvu ugradnju) Sto se cajgera tice testirao sam sa jednim ortakom (isao Skodom pored mene) a i po razdaljini (na 10km 200m) toliko laze !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 4, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan A evo i fotki ! ' alt='>'> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...