soony 217 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan .... jel ima neko coveka u beogradu za ovakve stvari ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom radnje gde prodaju cevi rade i usluzno savijanje. Znam da ima u Tosinom bunaru (kod Intermaxa, na raskrsnici), samo da im das dimenzije i nacrt (pod kojim uglom i sl.) Prosle godine je bilo 250 din za jedno savijanje (jedan ugao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ... e super hvala ti svratiću do njih, nemam neke dimenzije niti slično već bih onako na licu mesta procenio pod kojim uglom samo da izgleda lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano April 20, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Svoje vremeno je drugar želeo da napravi biznis od pravljenja kormana za motore i napravio i mašinu za krivljenje cevi, no sve je palo u vodu kad je skontao da je jako teško doći do bešavne cevi ojačanog zida a prečnika 22mm. T.J. nadam se da si već nabavio takvu cevku za svoje zamisli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svoje vremeno je drugar želeo da napravi biznis od pravljenja kormana za motore i napravio i mašinu za krivljenje cevi, no sve je palo u vodu kad je skontao da je jako teško doći do bešavne cevi ojačanog zida a prečnika 22mm. T.J. nadam se da si već nabavio takvu cevku za svoje zamisli. nije mi ni palo napamet da je tesko naći cevku za to, zar ne može obična prohromska ili čelična ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano April 20, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo prohrom ili čelik se ne rade u mm merama već u colovskim samim tim nema 22mm koliko su ti (najčešće) hvatači poluga kočnice i kvacila te unutrašnji prečnik ručice gasa .A posebno jer ti treba ojačani zid cevi ( da sad ne lupam koliko mm) zbog strukturalne čvrstoće. Ako te jako cela stvar zanima mogu se čuti sa tim drugarom pa da mi ponovi zašto mu je ceo plan propao i što je prodao mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Ima cevi 22mm i to prohromskih. Ja sam za korman kupovao 3mm debljine i savijao sam u Kragujevcu. E sad, savijao sam male uglove pa nije bio problem (savijali smo bez masine), veće uglove će morati da savija ko ima alat za taj prečnik. Jednom sam korman pravio od 21.5mm, nije imalo 22mm pa sam oblagao čičak izolirom da bi dobio na debljini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan grofe kazi drugaru da je uzalud prodavao makinu 3mm zar nije to predebelo ? pogledacu sutra u jeep comercu, samo jos da nadjem nekoga u bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze i od 2mm.Ima prohromskih cevi u toj meri tako da to nije problem.Veca muka je naci nekog da savije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZAND 31 Napisano Jul 29, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Београд Motocikl: CB500 '98. Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom radnje gde prodaju cevi rade i usluzno savijanje. Znam da ima u Tosinom bunaru (kod Intermaxa, na raskrsnici), samo da im das dimenzije i nacrt (pod kojim uglom i sl.) Prosle godine je bilo 250 din za jedno savijanje (jedan ugao) Da li jos uvek postoji ova radnja i gde se tacno nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jul 29, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i radi (08-16), a nalazi se skoro na samoj raskrsnici Tošin bunar sa Z.Đinđića, odmah ispod Interex-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...