Jump to content

Moto Zajednica

Kosmaj & Avala by Cope i Dane@...

Recommended Posts

• Drug član, 1777 postova

p.s. ko je muško u vasoj vezi' date=' domiæ ili crnèuga iz afrike? :D:D[/quote']

Ta - Africa

Taj - Dominator

:):):)

a sad ce malo tatica da po*usi mamici :D :D :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure
... DOMINA HOW LOW CAN YOU GO!!!

Mislim da su se ucesnici u saobracaju krstii kad su videli Copeta kako zaleze po krivinama. Decko samo sto kacigom nije drljao po asfaltu.

:fcab: :fcab: :fcab:

Hahhhah Kralj Kriwine mu titula sa mora :) Lomimo one jadne F-owe sa 120 kroz kriwine na onim crnogorskim magistralama, drljam fuzaster o asfalt .. ne moz` wishe .. a Cope nas obilazi sa jedno 140 po spoljnoj .. :shock: .. legenda :!:

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc
... DOMINA HOW LOW CAN YOU GO!!!

Mislim da su se ucesnici u saobracaju krstii kad su videli Copeta kako zaleze po krivinama. Decko samo sto kacigom nije drljao po asfaltu.

:fcab: :fcab: :fcab:

Hahhhah Kralj Kriwine mu titula sa mora :) Lomimo one jadne F-owe sa 120 kroz kriwine na onim crnogorskim magistralama' date=' drljam fuzaster o asfalt .. ne moz` wishe .. a Cope nas obilazi sa jedno 140 po spoljnoj .. :shock: .. legenda :!:[/quote']

Znaèi ugradjujem slidere na kacigu :idea:

Pozdrav Nikola,

dugo se nismo culi, tj. citali... Kako rane junacke?

Meni je ovo drugi set TKC80. Znaci zadovoljan sam. E sad, ovako... Sto se tice off roada tu nemam puno iskustva, generalno, a jos manje sa gumama na offraodu. tako da moje misljenje kakve su van puta i nije bas relevantno. To je jedina kramponka koju sam vozio u zivotu i ne mogu da je uporedim ni sa jednom drugom (ranije sam vozio duale). E sad sto se tice asfalta tu drzi NENORMALNO DOBRO... Prosto covek da ne poveruje kada je vidi kako izgleda... Drzi isto kao guma za asfalt i obara se isto tako. Jedino nije za velike brzine, sto meni i nije toliko bitno... Do 160 ide sasvim ok, a posle toga krene malo da trese volan...

Sve u svemu, kome treba guma za asfalt i za off raoad, mislim da je prava stvar, definitivno bolja od bilo koje dual gume.

Jos bi voleo od guma da probam T63 i Scorpione. Suzdrzao bi se i od komentara kako drze po mokrom asfaltu jer tu vozim kao najveca pick*ca :D

• Svrati ponekad, 195 postova
Pozdrav Nikola' date='

dugo se nismo culi, tj. citali... Kako rane junacke?

Meni je ovo drugi set TKC80. Znaci zadovoljan sam... Jos bi voleo od guma da probam T63 i Scorpione.[/quote']

Rane junacke :mrgreen: su uglavnom zarasle ali treba jos malo razraditi posljedice a to su rameni zglob. Bio sam ovaj vikend po motor i bio u BG sa Pablom a sreo se i s IgoromXT i Dexterrom.

Vozio sam inace TKC pa ajd da pitam kako si zadovoljan, vozio sam i T63 s kojima sam truncicu vise zadovoljan, jedino sto one puno vise zuje (TKC bruje) Pozdrav!

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Tuareg 660
Pozdrav Nikola' date='

Meni je ovo drugi set TKC80. Znaci zadovoljan sam. E sad, ovako... Sto se tice off roada tu nemam puno iskustva, generalno, a jos manje sa gumama na offraodu. tako da moje misljenje kakve su van puta i nije bas relevantno. To je jedina kramponka koju sam vozio u zivotu i ne mogu da je uporedim ni sa jednom drugom (ranije sam vozio duale). E sad sto se tice asfalta tu drzi NENORMALNO DOBRO... Prosto covek da ne poveruje kada je vidi kako izgleda... Drzi isto kao guma za asfalt i obara se isto tako. Jedino nije za velike brzine, sto meni i nije toliko bitno... Do 160 ide sasvim ok, a posle toga krene malo da trese volan...

Sve u svemu, kome treba guma za asfalt i za off raoad, mislim da je prava stvar, definitivno bolja od bilo koje dual gume.[/quote']

Gledaj šta se dešava TKCu na malo žešæoj vožnji ( ovo svako malo

naðem na netu ):

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?p=3522872&posted=1#post3522872

Gledaj šta se dešava TKCu na malo žešæoj vožnji ( ovo svako malo

naðem na netu ):

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?p=3522872&posted=1#post3522872

Dobar je batica što spaja lanac. Mogu da zamislim njega sa masom kg, još XR pod optereæenjem prtljaga, pa kad je zavrnuo gas kako se iznenadio :):):)

Evo slika moje stare gume od pre par meseci...

404.jpg

zar se to ne desava i sa ostalim off raod gumama? Da li mislis da je TKC losa guma? Meni je odgovarala cena po kojoj sam je nabavio, a nisam imao problema sa proslim setom, pa sam isao linijom manjeg otpora :D

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

zar se to ne desava i sa ostalim off raod gumama? Da li mislis da je TKC losa guma? Meni je odgovarala cena po kojoj sam je nabavio' date=' a nisam imao problema sa proslim setom, pa sam isao linijom manjeg otpora :D[/quote']

TKC je super guma za naše potrebe, ne brini. Primjetio sam da

se èepovi otkidaju kod vozaèa koji voze fakathard, a to se dešava

i sa Mitas E09. Sve u svemu, mirno spavaj :D

dje su nestale slike?????????

Izgleda da je hosting za slike prso...

Izgleda da je umreo, okaèiæu preko shack-a...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja