Mario 154 Napisano April 18, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog potecnijalnog problema oko kojeg mi treba pomoc. Prilikom zamene lanca radilice, dok sam spajao lanac ostetio sam jednu spojnicu kao sto se vidi na slikama. Da li da kupujem nov lanac ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan .... nebih da dajem komentar jel nisam dovoljno strucan ali me zanima gde si kupio lanac ... izvini za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ako se na tom mestu lepo pomera ne koci nemoj nista da diras nece mu biti nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano April 18, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lanac radi ok, sve se slobodno pomera i bez ikakvih zastoja. Mene jedino plasi da vremenom to ostecenje ne dovede do pucanja lanca. Lanac sam kupio u Guevara Moto prodavnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan ja ne bi dirao ,nece biti problema,koliko ja vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Ako nećeš da razmišljaš šta bi bilo kad bi bilo, potraži u nekoj radnji koja prodaje lance za (poljo)mehanizaciju samo jednu osovinicu i zameni ovu koju si oštetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucow 0 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ma vidjo sam i gore spojeve nediraj nista vracaj ostatak i teraj..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano April 19, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Teraj slobodno, nije to nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano April 20, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hava drugari na savetima. Ostavljam ovako i uzivam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...