Ernesto 10 Napisano Octobar 26, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Preneseno iz inbox-a mk Arhangel-a: -- Tomas <ko****@gmail.com> wrote: Sa drugom sam nesto komentarisao pitao je par nas i niko nije znao odgovor .Ako vi znate bio bi vam zahvalan da mi napisete.Znaci pitanje je (na auto putu u inostranstvu to je vidjao) kada motociklista pretekne mene u kolima, desnu nogu spusti skoro do zemlje i vrati,zasto to radi. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najlogicnije bi bilo da te tako pozdravljaju ako si ga video na vreme i napravio mu mesta da te pretekne, ili ako nisi mozda znaci "... ako ti samo sidjem!!!", ili ga je pak samo uhvatio grc... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 26, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je budala... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 27, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda napipava zadnju kocnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 27, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Preneseno iz inbox-a mk Arhangel-a: -- Tomas <ko****@gmail.com> wrote: Sa drugom sam nesto komentarisao pitao je par nas i niko nije znao odgovor .Ako vi znate bio bi vam zahvalan da mi napisete.Znaci pitanje je (na auto putu u inostranstvu to je vidjao) kada motociklista pretekne mene u kolima' date=' desnu nogu spusti skoro do zemlje i vrati,zasto to radi. Pozdrav![/quote'] Pozdrav i hvala za prolaz. To rade i kada te preteknu a ti si na motoru. U Francuskoj obevezna stvar. Prvih par dana mi nista nije bilo jasno a onda - ko pita ne skita...i dobih odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 27, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan da pozdrav i zahvaljivanje, to sam i ja dosta gledao strance da rade i pitao ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 27, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i hvala za prolaz. To rade i kada te preteknu a ti si na motoru. U Francuskoj obevezna stvar. Prvih par dana mi nista nije bilo jasno a onda - ko pita ne skita...i dobih odgovor Predpostavio sam da je to..... znaci nisam slagao coveka Hvala na brzom odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 27, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da to nije malo rizicno zahvaljivanje?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Octobar 27, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan To je uobicajen pozdrav kolegi bajkeru ili zahvaljivanje ostalim ucesnicima u saobracaju (tipa sklonio si mu se kad je hteo da te obidje). PS Ja se tako istezem tokom duze voznje ... sa obe noge istovremeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 27, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan U Americi se pozdravlja samo rukom, dok se nogama signalizira stanje na putu ostalim bajkerima iza tebe tj, rupa sa leve strane, pesak sa desne itd. Visoko podignuta leva ruka se koristi kao signal da se prati taj vozac, recimo na putarinama, vodja stane i plati za sve a onda jedan po jedan ljudi prolaze, takodje se koristi za izlazak sa auto puta ili sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Octobar 27, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan se tako zahvaljivao pa zavrsio na ortopediji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan mozda ga je uhvatio grc :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, pa ako cemo pravo, bezbednije je da "mahnuti" nogom, nego rukom (i pustiti korman). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko to pretièe našeg Ðuru po Francuskoj........... da mu ja nogu otkinem Šala u stranu, korisna informacija :wink: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10341 Napisano Novembar 16, 2006 Drug član, 4560 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan da djura je u pravu kao i RSV ovde koriste i ruku i nogu kad je pozdravljanje u pitanju....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Eh, kad bih ja znao šta je to RSV :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Eh' date=' kad bih ja znao šta je to RSV :?:[/quote']To ti je polovina NICK-a nasseg druga prekomorskog, a druga polovina je hiljdijan ccitaj malo pazzljivije 4rum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 21, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeee, dje smo mi od pozdrava i kulture pozdravljanja... ne daj boze da pozdravim koga od lokalniih stritfajtera, odma bechi u mene gleda je li neko koga poznaje, uzhaz! ali stranca prepoznam sa kilometra i obavezno razmijenimo klimanje ili mahanje, a ja se nekako osjecam domacinom pa se i potrudim da se javim prvi, mada su i oni provalili da se ne javljaju prvi ovome kulturnome narodu da se ne bi ischashili :wink: to je svuda po svijetu stvar opste kulture i kolegijalnosti dok smo mi jos uvijek na cekanju :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 21, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patak_BG 0 Napisano Decembar 8, 2006 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ..to je po Francuskoj navika i obaveza,u Parizu npr imaju ciki cak linije izmedju dve trake za preticanje medju bajkovima i mimoilazenje. Sparco je da image sa objasnjenjima-tako se ne zabodu jedan u drugog kad se mimoilaze po guzvi..super stvar ali kod nas tesko da pomaze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 8, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 24, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan TO ISTO RADI jedan trebinjac koji trenutno zivi u novom sadu vozi XT660R plave boje manita uvjek na zadnjem tocku mozda ga novosadjani znaju pa cu da ga pitam zasto to radi kad prestize/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan zato sto je milicajac ako me nisu slagali :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...