Titja 5 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa pumpom za gorivo, izgleda se sito zapusilo i neprestano mi sada zuji motor i pregreva se. Da li je neko imao slicna iskustva sa pumpom ili zna da li to moze da se popravi? Bio sam danas u Markosu i rekli su da ce me zvati sledece nedelje kada se mehanicari vrate sa 24h Le Mana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel popravka ili zamena pumpe spada u garanciju jer je uzrok kvara najverovatnije lose gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10038 Napisano April 18, 2009 Drug član, 4488 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan da treba da spada u granciju ,ali to zavisi sve od ovlastenog servisa kako oni prestave kvar fabrici(tj. dali oce da ti pomognu ili da ti naplate za novu pumpu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam video da ta pumpa bas kosta dosta tako da se nadam da ce mi ili zameniti oni ili da ce popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...