PICASOO MZ 425 Napisano April 23, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na glasovima !! Jes' vala foto finis, ali je pobedio MZ za duzinu tocka :D Čestitam pobedniku! I grdim ga što nije smanjio sliku ;D Hvala - Sorry :-[ E da, glasao sam za pobednicku fotografiju. Uvek sam se kao klinac divio vozacima zida smrti. To je zaista atrakcija i svi posmatraci su fascinirani prizorom. Ali, u ovom slucaju je rizik bas preveliki. Pistolj ubija prazan !! A ja glas'o za 4-ku... Fotografija "Dete na zidu smrti" je nacinjena za potrebe novinskog teksta koji sam radio za jedan beogradski list. "Lovio" sam ih relativno dugo, ali zbog skromnog znanja ni jedna slika nije ispala bas nesto... Takodje i ova u color-u nije bas na zadovoljavajucem nivou, pa sam je zbog toga konvertovao u BW! Koja je sledeća tema? Sledeca tema glasi: LICA Ne bukvalno portreti, vec se malo potrudite da uslikate lice koje nosi emociju, raspolozenje, trenutno stanje duha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan neslavna petica moja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za No. 2, cestitke pobedniku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...