haugh 66 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan i ja dolazim inkognito sam valjda ce me neko primi u drustvo ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan i ja dolazim inkognito sam valjda ce me neko primi u drustvo ??? ??? ??? Razmislicemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Gosti iz Hrvatske su jos juce stigli da nas zamajavaju u radu do vikenda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOLE ZR 1 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se za vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8745 Napisano Maj 11, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze detaljniji program, koji je bend kog dana... i da, naravno, cene ulaza , piva, pljeski... Ima odstupanja, a u jeku ekonomske slabosti, sve je jako bitno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ulaz? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan MK VITEZ & TATTOO STUDIO DOLAZE U PUNOM SASTAVU...VIDIMO SE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan jel moze detaljniji program, koji je bend kog dana... i da, naravno, cene ulaza , piva, pljeski... Ima odstupanja, a u jeku ekonomske slabosti, sve je jako bitno ;D petak - besplatan gulas, a bendovi: blues night band, vatrena voda, rebelsi i lokalne predgrupe.. subota - besplatan pasulj, igre u kampu, zanimljive nagrade, igracice i pena party, a od bendova vatrena voda, prorock, mreza bend.. nedelja - besplatan dorucak i jutarnja kafa ..... Pljeskavice 150gr - 100 din Pivo - 80din sokovi 80din za ulaz cemo videti 300 ili 400 - i naravno jedan ali vredan pokloncic na ulazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan jel moze detaljniji program, koji je bend kog dana... i da, naravno, cene ulaza , piva, pljeski... Ima odstupanja, a u jeku ekonomske slabosti, sve je jako bitno ;D petak - besplatan gulas, a bendovi: blues night band, vatrena voda, rebelsi i lokalne predgrupe.. subota - besplatan pasulj, igre u kampu, zanimljive nagrade, igracice i pena party, a od bendova vatrena voda, prorock, mreza bend.. nedelja - besplatan dorucak i jutarnja kafa ..... Pljeskavice 150gr - 100 din Pivo - 80din sokovi 80din za ulaz cemo videti 300 ili 400 - i naravno jedan ali vredan pokloncic na ulazu Sudeći po svim pokazateljima ovo bi trebalo bude "ludi vikend u Obrenovcu"... :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Široko ,u Obrenovcu nema SEK-e, sve same lepotice . Crni Gojko koće sve to da plati (tolki bendovi ,pa gulaši ,pa pasulji ,pa doručci ,aiiiii a tek pena ) ? ;D ;D ;D ;D ;D Čuvaj se da ne završiš na bini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A sta kazu za vreme ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Loše :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cuo da najavljuju opet kisu kao i prosle godine, mada nema veze, bice toplo barem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan boze zdravlja MK."BATANA" dolazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cuo da najavljuju opet kisu kao i prosle godine, mada nema veze, bice toplo barem Prosle godine nije bila kiša nego katastrofa... :o A videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANNA 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: MUZLJA Prijavi odgovor kao problematičan NARAVNO ZBOG POSLA NIJE SIGURNO ALI JA AKO SVE BUDE OK DOLAZIM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cuo da najavljuju opet kisu kao i prosle godine, mada nema veze, bice toplo barem Prosle godine nije bila kiša nego katastrofa... :o A videcemo Ma bice super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio prosle godine i bilo je sve dobro osim vremenskih prilika Ove godine sam planirao da se pojavim u petak i da se vratim isti dan ( u subotu nam se zeni kolega biker pa se moram tamo pojaviti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 899 Napisano Maj 14, 2009 MK Obrenovac, 576 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pripreme su zavrsene! Prostor uredjen ,postavljeni satori , bina ,ozvucenje ,sankovi pice se vec hladi ,prostor za kamp sredjen i nalazi se u debeloj hladovini guste sume pored Save....................... Za vreme kazu 30 stepeni suncano i povremeno oblacno bez kise! Sve ja spremno , ocekujemo vas! DOBRO DOSLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da će svaki posetilac da dobije malo da puca iz auspuha sa nekom hondom blackbird. Da li je to istina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 899 Napisano Maj 14, 2009 MK Obrenovac, 576 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nesmemo da otkrivamo iznenadjenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 899 Napisano Maj 14, 2009 MK Obrenovac, 576 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu vam reci ocekujte neocekivano!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kad su iznenadjenja koji dan petak il subota jer mogu budem samo jedan dan od ta dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da će svaki posetilac da dobije malo da puca iz auspuha sa nekom hondom blackbird. Da li je to istina? Nemoj Gojko da te čuje, javi se kad stignes imam ja rezervni ključ. Pripreme su privedene kraju, jos samo gosti da dodju. Ko neće da razvlači šator a noći neka mi se javi na 0641976197 imamo kućni smeštaj sa 4-krevetnim sobama za 300din po ležaju. Dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan najavljujem dolazak desetak motora iz MK INDJIJA ................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...