muljaz 1972 Napisano April 16, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje, ali... da li bi koferi isli posebno, koja bi im bila cena i kako izgledaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje, ali... da li bi koferi isli posebno, koja bi im bila cena i kako izgledaju? Sutra slikam i kofere, al ne bih ih prodavao posebno. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan valjda ovako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Uh jedva ostadoh ziv oko ovih slanja slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 19, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ...Jedino sto mi je na mojih 191cm verovatno mali ali opet... Ne, nikako. Ja imam jos neki cm vise i R1200C mi ni slucajno nije mali. Ovaj impresivni komad odusevljava svojim dizajnom: kvalitetom, detaljima, proporcijama... i na momente se cini kao neponovljiva kreacija. Po mom skromnom sudu, nema lepseg serijskog motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 19, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ma bajk je klasa za sebe.Mislio sam da je malo rastojanje za noge kod mene.Ovaj motor spada u one primerke koji se nikada ne prodaju a sto su stariji,imaju sve vecu vrednost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 20, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bajk je klasa za sebe.Mislio sam da je malo rastojanje za noge kod mene.Ovaj motor spada u one primerke koji se nikada ne prodaju a sto su stariji,imaju sve vecu vrednost. Upravo tako. Za ovim ce se modelom mnogo vece cifre brojati jednoga dana. Greota je ovo prodati :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put video uzivo jedan na sajmu...Prelep motor Da mi je da prodam mog mogli bi praviti posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 26, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put video uzivo jedan na sajmu...Prelep motor Da mi je da prodam mog mogli bi praviti posao Pa kume ponudi zubu mu svoj motor plus pare i zavrsite pricu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan To je bilo to, motor je promenio vlasnika. K R A J Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan A jel taj otor Miko ima rikverc ili mora da se gura kad treba da okrenes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima dve brzine u rikverc. Prva je kada stanes na malu uzbrdicu Druga je kada stanes na veliku uzbrdicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 30, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Plus fabrička klocna, koja je uklopljena u dizajn i ne primecuje se ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Plus fabrička klocna, koja je uklopljena u dizajn i ne primecuje se ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...