Pablo 1741 Napisano April 13, 2009 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Napisite komentare i licna iskustva iz prodavnice 'Moto Land'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sajt im je truba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam tamo pre nekoliko dana zbog bocnih torbi, koje su povoljne (koliko para toliko muzike). Momak koji radi tamo je bio ljubazan i pomogao je da montiramo torbe na motor. Nisam hteo da ih kupim dok ne vidim kako stoje na motoru. Odlucio sam da razmislim jos malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Molim za razumevanje, sajt je u izradi a do tada je slika flajera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Tri puta zvao, obecali da ce mi javiti cenu, nikad se nisu javili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan KAKO SE KRECU XR1000 KACIGE AKO NEKO ZNA NEK NAPISE HVALA UNAPRED ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Kritika: Sajt bolje iskljucite ili napisite U PRIPREMI nego da drzite onakav. Bolje iskljucite. Logika je sledeca, dodje covek na sajt, vidi ono i nikad se vise ne vrati. Ako pise "u izradi" docice jos jednom, eventualno dva puta i nikad se vise nece vratiti, jer stoji "dugo" u izradi. Zakljucak, bolje da nista niste ni stavljali dok niste napravili CEO sajt... Ujedno i moj savet. Pohvala: U neverici (zbog sajta) poslao sam mail, (mislio sam da odgovor necu dobiti), NAPROTIV ljubazni covek odgovorio u roku od par h... (iako je bilo posle ponoci) Jako lepo, ljubazno i uctivo... Prijatno sam se iznenadio. Potom sam postavio jos jedno pitanje i opet dobio odgovor jako brzo. Zadovoljan sam. Porucicu ono za shta sam se raspitivao za cenu u narednih 15-20 dana od Vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 10, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja malopre prolazio pored radnje (na motoru) i vidim podignutu roletnu na vratima. Unutra jedan mladić i devojka. Momak čim me video prilazi i otvara vrata, iako ne rade (kaže- rade neki popis). Malo se porazgovaraali oko guma i reče mi da će u ponedeljak da mi pribavi cenovnike. Jako ljubazan momak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan veoma ljubazni prodavci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam upit elektronskim putem za neke kofere i dobio detaljne informacije u roku od par sati. Deluje mi da su ljudi krajnje korektni i profesionalni. definitivno cu otici da kupim ono sto mi je trebalo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam zadovoljstvo da u proteklih nekoliko meseci u Moto Landu sebe počastim Kappa-inim bisagama i koferom sa nosačem. Za korektnost imaju čistu desetku, svaki dogovor je ispoštovan, svaka informacija je bila tačna, što meni iz perspektive mušterije puno znači. Aca, momak koga ćete zateći u radnji, veoma je prijatan čovek, koji je profesionalno izlazio u susret mojim zahtevima, i na čije sam savete mogao da se oslonim u procesu ustanovljavanja svojih potreba vezanih za grupu opreme koja mi je bila potrebna. Rado ću opet posetiti radnju. Lepuškasta plavušasta devojčica svojom pojavom sprečava pospanost i dosadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije samo da sprecava pospanost i dosadu , meni prodade nosac i kofer za zzr-a. Meni je sve u principu skupo , ali mislim da je to kostalo oko 170 e ili tako nesto i mislim da vredi tih para. Kofer je od 46l. Svidja mi se sto sad u Beogradu mozes da udjes u radnju, "dobar dan - dobar dan", pazaris nosac i kofer za svoj motor, odes kuci, namontiras i sve to za par sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepuškasta plavušasta devojčica svojom pojavom sprečava pospanost i dosadu. A mogli bi i njenu sliku da prilozite, cisto da mi iz dalekih krajeva znamo da li vredi preci te silne kilometre...mislim, zbog shopinga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Druže Đenerale, od gledanja nema selameta... Dođeš u Beegee, javiš se, pa odemo zajedno da je vidimo... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan cisto da mi iz dalekih krajeva znamo da li vredi preci te silne kilometre...mislim, zbog shopinga ;D Vredi, veruj chichi .... a i zbog shopinga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan prodavnica ko prodavnica, fina i jednostavna, oni su najljubazniji od svih, jako lepo vaspitani, samo profi, pricaju sa tobom, pomognu ti i to je to... a sto se tice plavuse u helankama :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o morate to da vidite ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ja sam naleteo kad je izbacila grudi, tanga, helanke providne-crne i tako :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* nije mi bilo dobro, ali dobija otkaz oko 10.07 :'( :'( :'( :'( :'( jbg tako da sto pre odete to bolje hehehehheee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan O neee... Nadam se samo da će vizir za motorče da mi stigne prije nego ona dobije otkaz... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jul 6, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan O neee... Nadam se samo da će vizir za motorče da mi stigne prije nego ona dobije otkaz... ;D ;D ;D ;D ;D Ne hvalis se za vizir, koji si narucio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Onaj Kappa, tj. odnosno Givi... 140D + D140 kit... A mislio sam da to sve objelodanim kad sve stigne... 6k dinkića... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jul 6, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vredi svaku paru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan KO? Vizir ili uskoro bivša radnica? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jul 7, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vizir, radnicu na zalost nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da čekaš... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manda 13 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih mnogo da offujem ali mislim da ce joj ova tema vratiti posao i do daljnjeg cancelovati otkaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Jel vredi ići u Moto Land obzirom da dotična devojka više ne radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...