aky 254 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Motociklista Igor Kolarov (30) sleteo s puta i udario u drvo u centru Zrenjanina. Mladić preminuo od teških povreda u bolnici. Stručnjaci kažu da motociklisti često stradaju zbog loše obuke Tragedija... Motociklista Igor Kolarov preminuo od teških povreda stomaka i unutrašnjeg krvarenja Motociklista Igor Kolarov (30) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u centru Zrenjanina. Kolarov je izgubio kontrolu nad motorom, zakačio desnu bankinu i udario u drvo pored trotoara. Mladić je preminuo u Urgentnom centru od posledica teških povreda. Nesreća se dogodila u subotu po podne na Obali Sonje Marinković. Kolarov je iz zasad neutvrđenih razloga, vozeći motocikl iz pravca Bagljaša, sleteo s puta. Rizik na dva točka Prolaznici, koji su odmah pozvali Hitnu pomoć, nisu mogli da kažu da li je motociklista vozio prebrzo i zbog čega je naglo izgubio kontrolu. Prema rečima jednog očevica, mladić je telom udario u drvo, dok je motocikl odleteo nekoliko metara dalje. - Iznenada je skrenuo s kolovoza, udario u bankinu, pa u drvo. Mladić je zadobio teške povrede. Ležao je pored drveta i previjao se od bolova. Ubrzo je došla Hitna pomoć. Povređeni motociklista nije imao kacigu - kaže očevidac. Prema rečima hirurga Dragana Vulina, Kolarov je prenet u Urgentni centar s teškim povredama unutrašnjih organa i odmah je operisan. I pored toga što su lekari dali sve od sebe, sat vremena nakon operacije Kolarov je preminuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 13, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ... Koji je motor bio u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan - Povrede su bile ozbiljne, pacijentu je operisan stomak zbog obilnog krvarenja. Slezina je pukla, nekoliko unutrašnjih organa pretrpelo je nagnječenje - naveo je Vulin. Inače, ova saobraćajna nesreća dogodila se u 17.30 časova ispred zlatare „Mališa", koja je istog dana, pet sati ranije, opljačkana! Razbojnici su kasnije pucali i smrtno ranili policajca Vladimira Grandića, a uhapšeni su posle filmske potere. citat Press Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tuga jedna, samo se redjaju tragedije... :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 13, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ... Koji je motor bio u pitanju? Kaze mi Steve_yam sa foruma da je u pitanju neka prerada GPZ, ja nisam vidjao cesto taj motor. Na tom delu puta kod medicinske skole je postavljen lezeci policajac, ali svi na dva tocka pokusavaju ostrim manevrom da ga zaobidju pored desne bankine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 13, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bedak R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja razumeo, vozio je narandzastog kawasaki zephira. ako je to taj na kog mislim, vidjao sam ga po gradu par puta, ali nisam znao coveka licno. u svakom slucaju iskreno saucesce pirajteljima i porodici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Crni danak se na nasu zalost nastavlja,moje saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 13, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja razumeo, vozio je narandzastog kawasaki zephira. ako je to taj na kog mislim, vidjao sam ga po gradu par puta, ali nisam znao coveka licno. u svakom slucaju iskreno saucesce pirajteljima i porodici! Nije valjda to taj decko sto ima vise Zephira? :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=62814§ionId=39 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima vec tema http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34187.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja... http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=62814§ionId=39 P.S. Ako je suditi po fotografiji pokojni Igor je u trenutku pada imao dosta "opreme" Nemojte mi zameriti na komentaru, ali to je za nauk svima nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Joooj, bre... Kad ce ljudi da skap[iraju da ne mozes da vozis motor u trenerci i majici i bez kacige?!?!?! To se ne radi, jbg, malo malo pa nas neko podseti sta se desava kad se tako vozi :'( :'( :'( :'( Laka mu crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan hm..decko nije motociklista,on je motor "pozajmio" da se provoza "1 krug" i desilo se to sto se desilo..kawaski je u pitanju sigurno,stariji neki ali meni je delovalo kao neka prerada jer ima skoro identican takvom u ZR-u..covek ostavio iza sebe trudnu zenu.(bez kacije je vozio) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 16, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Stručnjaci kažu da motociklisti često stradaju zbog loše obuke Koje obuke?!?!?!?! Zna li se nesto vise, kako je izgubio kontrolu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja. Pre neki dan slusam jednog doktora bas oko unutrasnjih povreda u saobracaju.Pri udarcu od 60 km/h u tvrdu prepreku(bandera,zid,drugo vozilo)automobilom, slezina dostize tezinu od 40 kg u trenutku udara,tako i drugi organi - srazmerno tezini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja... http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=62814§ionId=39 P.S. Ako je suditi po fotografiji pokojni Igor je u trenutku pada imao dosta "opreme" Nemojte mi zameriti na komentaru, ali to je za nauk svima nama... Primedba ti je prilicno neumesna! Naravno da nije imao opremu kada momak ni nije bajker i nevozi motore, kao sto je vec receno pozajmio je motor od drugara samo na krug, posto je neiskusan, bajk mu je "pobegao" ili proklizao, covek je hteo samo da proba motor i ocigledno ga je iznenadila snaga motora (koliko ja imam informacija u pitanju je Kawasaki Zephyr) inace pokojni Igor je skolski drug mog burazera i bio je prilicno miran i tih decko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 630 Napisano Maj 26, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan @ boba023 Niko druže nekaže ništa za momka loše , pa ni kolega Šejtan , ali Crna hronika služi da se prodiskutuju svi aspekti nesreće i da se utiče na ljude da ne čine iste greške kao oni zbog kojih je otvorena neka tema u hronici. Svi smi mi znali po nekog ili više njih zbog kojih je tema otvarana. Nažalost i najbolji nekad greše ili ih nečija tudje greška puno košta ali mi smo tu da to analiziramo i iz toga nešto pokušamo da naučimo a ne samo da izjavljujemo saučešća ili još gore samo rip-ujemo da bi zaradili što je više moguće zvezdica . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Strasno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ako vec hocete da date nekom motor .......... ostavite mu na ceo dan.......nikako jedan krug........ za par minuta nemozes da saznas nista........ steta .................. laka mu crna zemlja...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 27, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako vas ali mene prilicno nervira kada neko otvori stare teme u crnoj hronici . Svaki put se nanovo strecnem . Dajte da izbegnemo to ponovno nerviranje ako je ikako moguce ili sam mozda ja jedini takvog misljenja pa i nije neophodno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako vas ali mene prilicno nervira kada neko otvori stare teme u crnoj hronici . Svaki put se nanovo strecnem . Dajte da izbegnemo to ponovno nerviranje ako je ikako moguce ili sam mozda ja jedini takvog misljenja pa i nije neophodno . Slazem se, i mene uvek strecne kad vidim nove stvari u Crnoj hronici, i onda sa strahom trazim sta je novo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...