Jump to content

Moto Zajednica

Poginuo Igor Kolarov (13.4.2009)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 652 postova
  • Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300

Motociklista Igor Kolarov (30) sleteo s puta i udario u drvo u centru Zrenjanina. Mladić preminuo od teških povreda u bolnici. Stručnjaci kažu da motociklisti često stradaju zbog loše obuke

Tragedija... Motociklista Igor Kolarov preminuo od teških povreda stomaka i unutrašnjeg krvarenja

Motociklista Igor Kolarov (30) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u centru Zrenjanina. Kolarov je izgubio kontrolu nad motorom, zakačio desnu bankinu i udario u drvo pored trotoara. Mladić je preminuo u Urgentnom centru od posledica teških povreda.

Nesreća se dogodila u subotu po podne na Obali Sonje Marinković. Kolarov je iz zasad neutvrđenih razloga, vozeći motocikl iz pravca Bagljaša, sleteo s puta.

Rizik na dva točka

Prolaznici, koji su odmah pozvali Hitnu pomoć, nisu mogli da kažu da li je motociklista vozio prebrzo i zbog čega je naglo izgubio kontrolu. Prema rečima jednog očevica, mladić je telom udario u drvo, dok je motocikl odleteo nekoliko metara dalje.

- Iznenada je skrenuo s kolovoza, udario u bankinu, pa u drvo. Mladić je zadobio teške povrede. Ležao je pored drveta i previjao se od bolova. Ubrzo je došla Hitna pomoć. Povređeni motociklista nije imao kacigu - kaže očevidac.

Prema rečima hirurga Dragana Vulina, Kolarov je prenet u Urgentni centar s teškim povredama unutrašnjih organa i odmah je operisan. I pored toga što su lekari dali sve od sebe, sat vremena nakon operacije Kolarov je preminuo

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 652 postova
  • Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300

- Povrede su bile ozbiljne, pacijentu je operisan stomak zbog obilnog krvarenja. Slezina je pukla, nekoliko unutrašnjih organa pretrpelo je nagnječenje - naveo je Vulin. Inače, ova saobraćajna nesreća dogodila se u 17.30 časova ispred zlatare „Mališa", koja je istog dana, pet sati ranije, opljačkana! Razbojnici su kasnije pucali i smrtno ranili policajca Vladimira Grandića, a uhapšeni su posle filmske potere.

citat Press

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

...

Koji je motor bio u pitanju?

Kaze mi Steve_yam sa foruma da je u pitanju neka prerada GPZ, ja nisam vidjao cesto taj motor.

Na tom delu puta kod medicinske skole je postavljen lezeci policajac, ali svi na dva tocka pokusavaju ostrim manevrom da ga zaobidju pored desne bankine.

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

koliko sam ja razumeo, vozio je narandzastog kawasaki zephira. ako je to taj na kog mislim, vidjao sam ga po gradu par puta, ali nisam znao coveka licno. u svakom slucaju iskreno saucesce pirajteljima i porodici!

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

koliko sam ja razumeo, vozio je narandzastog kawasaki zephira. ako je to taj na kog mislim, vidjao sam ga po gradu par puta, ali nisam znao coveka licno. u svakom slucaju iskreno saucesce pirajteljima i porodici!

Nije valjda to taj decko sto ima vise Zephira?  :o :o :o

• Zainteresovan, 830 postova

Joooj, bre... Kad ce ljudi da skap[iraju da ne mozes da vozis motor u trenerci i majici i bez kacige?!?!?! To se ne radi, jbg, malo malo pa nas neko podseti sta se desava kad se tako vozi  :'( :'( :'( :'(

Laka mu crna zemlja!

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Dogodine opet...

hm..decko nije motociklista,on je motor "pozajmio" da se provoza "1 krug" i desilo se to sto se desilo..kawaski je u pitanju sigurno,stariji neki ali meni je delovalo kao neka prerada jer ima skoro identican takvom u ZR-u..covek ostavio iza sebe trudnu zenu.(bez kacije je vozio)

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Stručnjaci kažu da motociklisti često stradaju zbog loše obuke

Koje obuke?!?!?!?!

Zna li se nesto vise, kako je izgubio kontrolu???

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Laka mu crna zemlja.

Pre neki dan slusam jednog doktora bas oko unutrasnjih povreda u saobracaju.Pri udarcu od 60 km/h u tvrdu prepreku(bandera,zid,drugo vozilo)automobilom, slezina dostize tezinu od 40 kg u trenutku udara,tako i drugi organi - srazmerno tezini.

• U prolazu, 77 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 600 F2

Laka mu crna zemlja...

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=62814&sectionId=39

P.S.

Ako je suditi po fotografiji pokojni Igor je u trenutku pada imao dosta "opreme" >:(

Nemojte mi zameriti na komentaru, ali to je za nauk svima nama...

Primedba ti je prilicno neumesna!

Naravno da nije imao opremu kada momak ni nije bajker i nevozi motore,

kao sto je vec receno pozajmio je motor od drugara samo na krug,

posto je neiskusan, bajk mu je "pobegao" ili proklizao,

covek je hteo samo da proba motor i ocigledno ga je iznenadila snaga motora

(koliko ja imam informacija u pitanju je Kawasaki Zephyr)

inace pokojni Igor je skolski drug mog burazera i bio je prilicno miran i tih decko.

• drkadzija, 1227 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

@ boba023

Niko druže nekaže ništa za momka loše , pa ni kolega Šejtan , ali Crna hronika služi da se prodiskutuju svi aspekti nesreće i da se utiče na ljude da ne čine iste greške kao oni zbog kojih je otvorena neka tema u hronici. Svi smi mi znali po nekog ili više njih zbog kojih je tema otvarana. Nažalost i najbolji nekad greše ili ih nečija tudje greška puno košta ali mi smo tu da to analiziramo i iz toga nešto pokušamo da naučimo a ne samo da izjavljujemo saučešća ili još gore samo rip-ujemo da bi zaradili što je više moguće zvezdica >:(.

• U prolazu, 99 postova

ljudi ako vec hocete da date nekom motor ..........

ostavite mu na ceo dan.......nikako jedan krug........

za par minuta nemozes da saznas nista........

steta ..................

laka mu crna zemlja......

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Ne znam kako vas ali mene prilicno nervira kada neko otvori stare teme u crnoj hronici . Svaki put se nanovo strecnem . Dajte da izbegnemo to ponovno nerviranje ako je ikako moguce ili sam mozda ja jedini takvog misljenja pa i nije neophodno .

• Zainteresovan, 830 postova

Ne znam kako vas ali mene prilicno nervira kada neko otvori stare teme u crnoj hronici . Svaki put se nanovo strecnem . Dajte da izbegnemo to ponovno nerviranje ako je ikako moguce ili sam mozda ja jedini takvog misljenja pa i nije neophodno .

Slazem se, i mene uvek strecne kad vidim nove stvari u Crnoj hronici, i onda sa strahom trazim sta je novo...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja