panta_kg 687 Napisano Januar 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo neku slidzu celog i spakovanog bugija funkicuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sa probne voznje, spakovan samo je prasnjav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5664 Napisano Januar 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1750 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bravo fankeru stari odlicna masina, dobar posao, svaka cast.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Januar 31, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako moze pomoc, malo pre mi se skoro zapalio regler, kad upalim motor on se dimi kao lud.E sad zadnja dva dana sam osetio miris neke paljevine, i veceras poskidam plastike i reko da upalim motor da njusnem odakle dolazi miris paljevine kad se regler dimi.Pitanje zasto se ovo dogodilo zbog starosti reglera ili postoji neki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Januar 31, 2018 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Starost ima veze samo u nas obicne smrtnike, kod tebe tj regleru ic nista ne znaci tako da, imas neki problem na motoru. Za pocetak razdzekaj regler, pa lepo ispitaj instalaciju pa opet lepo ispitaj regler......nema druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 1, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Razdzekao sam regler i motor radi nista ne smrdi i nista se ne dimi sad kako ispitati namotaje i sam regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 1, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Instalaciju sam pregledao sve zice su ok nema nigde znakova da se nesto grejalo topilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Februar 1, 2018 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan evo za namotaje evo za regler 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 1, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno proveram sutra cim ustanem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 2, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Proverio stator sve tri faze ispravne po manualu i ne probija na masu,regler ispitan probila jedna dioda.Sad jel ima neko iskustva sa ovim kineskim reglerima po 11-12dolara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Februar 2, 2018 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja.......ne uzimaj, traje kratko. Imas cetiri opcije..... nov originalan, polovan, Zikin (Zika56) (posaljes tvoj, odradi, vrati ti nazad i samo montiras), Joskin (potrebno je povezivanje i busenje rupa na hladnjaku reglera radi montaze)........biraj sta ti zgodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 2, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Posle svih investicija u motor od kad sam ga kupio nemam pare za original,cuo sam se sa Joskom,ali sad si me zainteresovao sa Zikom vise bih voleo da bude u originalnom kucistu da ne busim i ne budzim nista. Moze kontakt od Zike56. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 2, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan A da polovan nije opcija iz razloga jer je skuplji od Joskinog i nema garanciju a kod Joske 2god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Februar 2, 2018 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ko god je mislio da ce bolje proci ako kupi jeftiniji maxi......zajebao se u samom startu. Nisam ni mislio polovan originalan vec npr od SW-a ali opet te ceka grumfovanje sa zicama, najbezbolnije resenje ti je da kontaktiras @zika56-u.....posaljes, odradi, vrati ti nazad i sve ti ostaje fabrika, nikakva povezivanja, prevezivanja, busenja i ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 2, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan To su Srpska posla prodao sam Lybertija za 750e i kupio Burgmana za 800e znao sam ja da nije savrsen kad sam ga kupovao ali da je bas toliki krs bio to nisam verovao.Kad sam otisao da ga kupim on ladan upalio na zub nema kapi dima na auspuhu i to mi je bilo najbitnije.Video sam da je bilo padnuto sa njega gitovane plastike ali za star motor 16god to je valjda normalno.Probao ga vuce dobro malo trza pri kretanju reko sredicu,ubrazam pustim ruke sa kormana ne vuce ni u jednu stranu,brat sedne u auto i vozi iza mene kaze tragovi oba tocka idelani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 2, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ga u Bavanistu i do ispred kuce na 500m je radio savrseno i onda krecu problemi.ukupno 150km je presao bez problema,kao sto rekoh 500m pred kucom krece problem,puca,gasi se,trokira.Ustanovim da ne valja kapa kabel i svecica .Sve stavim novo pali radi kao sat,posle dva dana crkne cdi,guma od karb stavljena od cgreva za vodu,sve to promenim sa orginal delovima,kad potrosnja ulja abnormalna,na 300km nema ulja tj na minimu.uradim generalnu nov klip,busen cilindar,uradjena glava komplet nov lanac i klizaci,novi dihtunzi i frajlauf,usput stavim obe gume miselinke nove narvno i lezajeve u tockovima.Nove gumice u cilindrima i kocionim kljestima ispolirani kocioni cilindri naravno nove plocice i sad koci kao metak.sredio kvacilo novi lezajevi,nove ferode obradjena korpa,nov kais.I onda Dzeki pojede sediste zamenim i njega i sad rikne regler jel ima jos nesto da me snadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Februar 2, 2018 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad sredis i regler.... Baci to na oglas i budi miran. :))) salim se,sve je to macka u dzaku i tako to ide sa kupovinom polovanjaka. Kad krenu voznje,zaboravices na to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 2, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Kakav crni oglas jos je samo ram ostao njegov sve sto je moglo promenio sam,tako da sada ostaje samo samo voznja bar se nadam.Do sad sam promenio preko 30 motora i nikad nisam najebao ka sa ovim skuterom,al se nadam da sad preostaje samo gorivo i voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Februar 3, 2018 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti rekoh, ko god je mislio jeftino=dobro na kraju prodje baš kako si opisao, papreno sa izgubljenim zivcima.Sto sam misljenja da si prosli motor prodao u dobrom stanju, tačan, bez bojazni da si nekog zavrnuo da bi uzeo lominu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 3, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti za Ziku56 sve dogovoreno sa covekom saljem u ponedeljak moj da ga namunji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Februar 3, 2018 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na camu, bices zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 6, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Kakav maler mena tera,pa ovo vise nema smisla.Stigao regler kod Zike56 al nema nista od njega kaze covek Kineski je i manje je kuciste od orginala.Tako da mi treba neispravan regler ako neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Februar 7, 2018 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja 2 reglera za X9, ako odgovaraju pinovi dacu ti jedan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 7, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ovom gestu,malo pre me je ZIka56 zvao da je resio kuciste i slozio regler tako da ga salje sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, Ako nekom treba regler neka se javi X9 180 je u pitanju- ima 5 pinova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...