panta_kg 687 Napisano April 11, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno lezaj volana... inace izgleda kao jako dobar primerak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 11, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nasao, ukljucio dealer mode, izbacuje -c00... -.- pisi frendu jesi li resio problem i kako??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano April 12, 2015 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan verovatno lezaj volana... inace izgleda kao jako dobar primerak... A okvirno koliko bi to mogla da bude velika investicija? Ukoliko su ti lezajevi u pitanju,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.suzukipartshouse.com/oemparts/a/suz/506b7118f8700235b876b831/steering-stem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano April 12, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima slucajno dimenzije, nacrt ili tako nesto za kofer za Burgmana 2003 god. ? imam sliku nacrta, ali nemam dimenzije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 14, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si pretrazio ovde u temi kada je SuperPOP pravio nosač kofera za tadašnji njegov, a moj sadašnji Burgman? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 14, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan nasao, ukljucio dealer mode, izbacuje -c00... -.- pisi frendu jesi li resio problem i kako???Pa nista prikopcao ono iizbacilo -c00 I tako ga upalim radi normalno, dam gas , crtica ide gore, pustim gas vrati se u sredinu, sve kako treba. Vozao tako malo okolo , vratio sve nazad , I sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Treba na kontaktu da ga namestis da stoji na srednjij linijici i onda je nastelovan leptir gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 14, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Treba na kontaktu da ga namestis da stoji na srednjij linijici i onda je nastelovan leptir gasa.Da , da tako I jeste , tek kad upalim I malo dam gas ona ide gore. Nego zanima me jedna stvar, kada vrtim ono sto podesava suspenziju, da li time bugi dobija malo na visini , kada okrenem na soft ili na kom principu to funkcionise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan itekako ima razlike,bar kod mene...kada sam stavio na najtvrdje svaku rupu mi oseti guz-ca...fabrika kaze da je idealno podesena suspenzija 9 klika od najmekseg. Rear shock absorber spring pre-load: Adjustable range : 17 turns (34 clicks) Standard position : 2-1/2 turns (9clicks) out from most softest position Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 15, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan itekako ima razlike,bar kod mene...kada sam stavio na najtvrdje svaku rupu mi oseti guz-ca...fabrika kaze da je idealno podesena suspenzija 9 klika od najmekseg. Rear shock absorber spring pre-load: Adjustable range : 17 turns (34 clicks) Standard position : 2-1/2 turns (9clicks) out from most softest position Da , al kako da znam kad je najtvrdje ili najmekse, odnosno kad je krajnja pozicija , posto mi se cini da mogu da vrtim do prekosutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj taj kotur odozdo,imaš napisano na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 16, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ga okreces suprotno od kazaljke na satu do kraja, to je "pocetak", e onda od tog polozaja 9 klikova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sad ce gi probam Dobro je, sve je bilo kako ste napisali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 20, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko cistio pumpu ili filter goriva, I ako jeste zanima me moze li se tom delu rezervoara pristupiti ako se skine ona plastika sto dodje izmedju nogu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cedica 0 Napisano April 22, 2015 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ekipi... imam problem sa burgmanom 400 '99 god... u zadnje 2 god presao 300km, upalio ga i posle 5-6 min pocinje beli dim iz izduvne grane smrdi ulje... skinemo dekli proverimo da nije prezupcio, ventile, kompresija 10,5... ne znam da li da otvaram motor... gorivo u njemu je staro bar god dana, ulje ok, ne dize temp... kakvi su vasi predlozi, pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 22, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se cini? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice izvedbe projekta 5+ Inace jako cudno mi izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano April 22, 2015 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da je istapaciran lim, mozda bi i moglo da prodje, ovako na oko sto bi rekli....... ruzno mi izgleda ako tebi vrsi posao, udobnija voznja.........pozdravljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 22, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam od price, da je udobno udobno, ko u fotelji, al posto sam visok, kad se zavalim nazad, odgura mi dupe napred pa mi kolena udare napred... jebiga, vredelo je pokusati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosxm 1 Napisano April 25, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: NIŠ Motocikl: Malaguti Madison Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam pogrešio mesto ali tu su administratori! Mom drugu su hitno potrebne četkice anasera za Burgmana 400, 2002.god, ako neko zna gde se mogu kupiti neka javi Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 26, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam problem sa bugijem. Desilo mi se par puta da ga vozim I pauziram negde 10-15 minuta , posle toga krenem da ga upalim I on se upali I odma se ugasi, sledece verglanje vergla dobro al nece da upali I onda trece verglanje upali normalno.. Danas ga postavim na centralnu I upalim ga da odradi minut kako I obicno radim, malo sacekam dodam mu gas polako sve ok, sednem , da krenem , on digne obrtaje na 2000-2500 I ugasi se , I nece da upali. Posle pola sata upali ko mina . Ako neko zna sta bi moglo neka pise , sad sam ga skroz rastavio, creva stoje na mesto. Inace skuter je injection, nema karb. Hvala unapred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan koje je boje dim na auspuhu kad ga upalis i pocne da te zeza, jel si proverio svecicu, koje je boje i da li je vlazna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 26, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan koje je boje dim na auspuhu kad ga upalis i pocne da te zeza, jel si proverio svecicu, koje je boje i da li je vlazna? Svecica suva , optimalnog razmaka, 0.7 0.8 mm , doduse cadjava, ne znam kako bi proverio koje je boje varnica posto koliko znam treba da je plava, ali to nisam proveravao jer nemam kako. Dima nema. Razmisljam se da razmontiram ceo rezervoar da proverim pumpu i filter, ne znam ili pritisak u rezervoaru, a to je proces do mojega, bas sam se iznervirao do jaja. Al sta god ti pada na pamet da bi moglo biti pisi , pa da idem redom.. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano April 27, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da na leru padne na 1200 obrtaja, tako da sam leptir gasa malo podesio, svecicu zamenio, pa videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...