Pingvin 8 Napisano Decembar 8, 2014 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan fanky koliko te je kostala masina za varenje plastike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa panta ga je zaradio prvi-ko je tebi kriv što se nijesi javio prije ,a panta pametan čovjek-zna znanje ,a piva ima dok bude jelena i nk ..kog god došo-dobrodošo.. Ali Ladno da bidne..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Decembar 8, 2014 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan toliko ladno da bidne prehlađeno Promenio Decembar 8, 2014 član solemio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Decembar 8, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Panta vozi bugija, ja opet vozim fensi beverlija! Ali, ne znaci da se nece dovuci do Tivta! Naravno, javim se kad budem na taj kraj. Ti se javi kad dodjes u nase krajeve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Decembar 8, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan obavezno.. i mogu ti reći da mi te je baš žao, ali nijesmo ti mi krivi za beverlija-sam si ga birao....kod nas je bev puno zastupljen i vidim da svi kukaju na elektroniku,valjda nijesi i ti te sreće idem za desetak dana u bg pa me interesuje koju bi zadnju gumu kupio i đe je ima u bg-naravno ako neko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Panta vozi bugija, ja opet vozim fensi beverlija! Ali, ne znaci da se nece dovuci do Tivta! Naravno, javim se kad budem na taj kraj. Ti se javi kad dodjes u nase krajeve! "Boj ne bije svetlo oruzje ,nego srce u junaka" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan obavezno.. i mogu ti reći da mi te je baš žao, ali nijesmo ti mi krivi za beverlija-sam si ga birao....kod nas je bev puno zastupljen i vidim da svi kukaju na elektroniku,valjda nijesi i ti te sreće idem za desetak dana u bg pa me interesuje koju bi zadnju gumu kupio i đe je ima u bg-naravno ako neko zna Meni je stigla metzeler feelfree iz podgorice,jednu metz. sam vec potrosio i bila je vrh(presla je izmedju 15 i 20 hiljada..e sada ima raznih iskustava,cini mi se da trenutno dunlop bas hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Masina za varenje plastika ili duvaljka naseg druga Bugija je kostala 80e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Decembar 9, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan obavezno.. i mogu ti reći da mi te je baš žao, ali nijesmo ti mi krivi za beverlija-sam si ga birao....kod nas je bev puno zastupljen i vidim da svi kukaju na elektroniku,valjda nijesi i ti te sreće idem za desetak dana u bg pa me interesuje koju bi zadnju gumu kupio i đe je ima u bg-naravno ako neko zna Nazalost, cudna prica oko mene i izbora skutera. Da ne davim ovde, pisi PP ako te zanima. MSC je upoznat. Bevka za spas sezone i da zaleci rane! Dunlopa hvale, ne i bez razloga. Ja sam ih imao na x9 250 i super se ponasa i na suvom i na kisi pogotovo. E sad, drugar Bigrider vozi isto dunlopa , dosta putuje i zadovoljan je. Na bevki imam metzeler , za ovih 3000 km za 50-tak dana, sasvim ok se ponasaju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Decembar 11, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari..ima li ko iskustva sa michelin city grip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4940 Napisano Decembar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imaš temu o gumama i gomilu iskustava sa City Grip gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Decembar 13, 2014 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan panta_kg' opruga prednjeg amort. koja je dobra mora biti min. 328mm danas sam izmjerio opruge- 330 mm da li je to malo i šta sad da uradim (koliko ulja se sipa po teleskopu?) Promenio Decembar 13, 2014 član solemio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto ti napisah na pp ali treba da vide ljudi i ovde,mislim da je opruga dobra. Front fork oil capacity (each leg): 284 ml (9.6/1.00 US/lmp OZ) ide ulje 10w tako barem kaze fabrika iz dalekog nam japana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Decembar 13, 2014 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala ti ..kupiću i to ulje pa ću zamijeniti,mada sam prije sipao 7 w..čini mi se da mi je majstor prošli put sipao po 320 ml.nisam siguran Promenio Decembar 13, 2014 član solemio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan slikaj kada rasklopis stapove i postavi redosled rastavljanja i posle sastavljanja,cinice svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsili smo sa farbanjem plastike Djoric, Culle i ja smo sve plastike od varenja, gitovanja, smirglanja, farbanja i susenja zavrsili za okruglo 12 sati, plastike odlozene na sigurno i sada cekamo srce agregata 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Decembar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori, nije lose ovo , kakve su bile ove plastike super je ispalo, kojim ste postupkom farbali ? prajmer, sprickit, pa boja? kojom bojom ste ovo farbali??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Decembar 23, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Pratim i cekam konacno sklapanje! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Decembar 23, 2014 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gde je tu pivo, msm tolki posao odradjen......piva nigde, greota stvarno Samo napred i lagano, za Dedamrazeve da bidne gotov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 24, 2014 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dare, ne zovu nas lokalce komsije da svratimo, popijemo pivce itd... ne vracam cilindar i glavu bez Zajcarca, LADNOG!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Decembar 24, 2014 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mi moz samo da smetamo, ajd moz i cepove da skidamo pa dodamo gde treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bice i piva i presecanje vrpce, golih dupeta i sirokog poprsja . . . samo cekam Zonpijev poziv da kaze '' spremno '' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 27, 2014 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nekada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 27, 2014 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sada 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...