markulja 386 Napisano Mart 28, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Au, troskari lepo. Moj pojede oko 100, 150 ml na 1000km. Izvestavaj kako napreduju radovi, pa da vidimo rezultate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cekam karike i ostalo a da po mogucstvu da necekam 4-5nedelja pa cu iszvestavati dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11559 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Teško guliti Burgmana u obaranju, jebalo mesečinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ma opusteno druze ,ovi atlantisti uvek nadju neku manu bugiju(kao nizak)...mislim jeste on nizak ja sam jednom prilikom sa skvo-om pozadi prelazeci preko lezeceg zakacio stenderom,ali isto tako sa mojih 179-180cm meni je legao kao "budali samar". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11559 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni je jedina mana kod Burgmana to što je jezivo nizak, ništa više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pogotovo kad ga gledaš sa 2 metra visine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pogotovo kad ga gledaš sa 2 metra visine hhahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bem ti bre ove nase uvoznike i zastupnike i ovlascene servisere..... jedino sto sam nasao od delova koji mi trebaju u originali su jedan komplet karika a dihtung glave i gumice ventila treba da cekam od 10 do 40dana...strashno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi...Da se samo javim prvi put u ovoj temi. Nadam se da cu kroz nedelju-dve kupiti mog Burgmana 400. Citajuci vase komentare shvatio sam da treba traziti model 2003+. Pa me samo zanima jel ima nesto na sta posebno da obratim paznju? Vise ljudi mi je eksplicitno dalo prednost Burgmanu u odnosu na Atlantic 500. Takodje ako znate nekoga ko prodaje Burgmana 400 u ok stanju, moze slobodno da mi pusti link ili broj, jos sam u procesu gledanja ponuda. Pozdrav za sve Maxi skuterase, pa da skoro popijemo neko pivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ces se prodruziti sekti ubrzo,i mislim da ti je dobar izbor... prvo kada gledas motor reci prodavcu da ga nepali pre nego dodjes ,znaci da bude hladan.kada upali neka se malo zagreje daj mu veci gas ako izbacuje tamniji dim onda troskari ulje,onda ga probaj i kreni sa sto manjim gasom ako trese ima neki problem sa kvacilom(ne mora biti veliki problem).kada pustis gas oslusni kada se motor smiruje zna da zalupka (varijator)probaj ga i pusti volan vidi da li vuce na koju stranu.vidi istrosenost plocica i diskova i naravno gledaj da nije padano sa istog... to je ono sto bi ja gledao sada kada bi kupovao bugija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 3, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vise ljudi mi je eksplicitno dalo prednost Burgmanu u odnosu na Atlantic 500. Nemoj da te cuju Atlantisti, gotov si Prvo da ti pozelim dobrodoslicu na forum! Izabrao si pravi motor (svaki ciga svoga konja hvali ). Salu na stranu, ja ga imam vec pune dve sezone, otvorio sam i trecu, i do sada nikakvih problema nisam imao sa njim, a lepo sam se navozao. Preduslov za to je da izaberes dobar primerak! Bez obzira koji motor da kupis, ako je lose odrzavan ima da se namucis oko njega. Panta ti je rekao na sta otprilike da obratis paznju pri kupovini, al kad budes isao da gledas najbolje je da povedes nekog ko malo duze vozi Burgmana i dobro ga poznaje, on ce najlakse uociti eventualne mane na njemu. Ti lepo kad nadjes nesto zanimljivo, javis ovde nama, dogovorimo termin, mi se svi iskupimo i zajednicki odemo da osacujemo motor! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11559 Napisano April 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A šta ćeš, kude ljudi Atlantica dok ga ne probaju, i ja sam rekao da je ružan i da mu je kraj kao ormar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hahahha crni alexa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je bio moj drugar kad je rekao da cu ovde naci najbolje informacije sto se tice Burgmana. Nadam se da cu naci nesto u sledecih nedelju dve. Ako nadjem nesto u Bg, bilo bi super ako bi neko mogao da odvoji malo vremena da ode samnom cisto da pogleda motor ( podrazumeva se odvozenje, dovozenje,rucak u kafani po izboru i pivo naravno). Ne bih hteo da se zajebem u startu i da uzmem lose odrzavan motor. Hvala drugari jos jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano April 4, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan astrix1402, nisi napisao odakle si, Bgd ili ? Proslih dana sam za drugara jurio nesto pa sam video jednog solidnog Bugija, do koliko para mozes da se "ispruzis" ? Ovaj je 2005 i jeftin je, imam slike u velikoj rezoluciji... P.S. Hebi ga, prodat... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan U Bg sam... ALi nije mi problem da za dobrog Bugija protegnem noge A sto se tice para, nalazio sam u oglasima od 1600 pa nagore. Neka gornja granica mi je 2000, kapiram da za te pare moze da se uzme neki solidan motor, mada ne bih se bunio ni da prodjem jeftinije. Idealno bi bilo da u te pare uklopim i servis i registraciju ( ovo pricam napamet posto nemam pojma koliko kosta servis za Bugija). U svakom slucaju hvala druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 4, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan evo da se javi i osoba koja vam je nabacila bedu na vrat :D :D Dobrodosao astrix na bjb, a vi ostali ga cuvajte i pomozite da na najlepsi moguci nacin upozna moto zivot kao i maxi skuterasa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan stigli mi delovi,spakovao sam motor... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 7, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Iiiii? Davaj rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah zaboravio da napisem APRILILILI bigi kralj si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 8, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme za sezonu u najvecem jeku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan to batice samo sredjuj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bugi je upaljen i radi ko satic,sutra ce da padne lepo pakovanje instalacija i ostalih sitnica i ima da padne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 10, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan тооооо брееее сад само гааааассссссссс!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11559 Napisano April 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod gasa, ja opet pešak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...