Tuner 165 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije amortizera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 70e mnogo bre..... Pa burgman, sta si ocekivao? ma znam da je za burgmana sve skupo....ali bre to je amortizer......moracu ja da se prosetam da auto radnji mora da postoji jos neki tih dimenzija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 2, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki FR Imate ovde pretragu delova, sa cenama. Cisto kao reper koliko kosta i po kojoj ceni nude ovde. Ja sam porucio kais iz Horgosa, jer je ovde bio 75 evra + dostava, a iz Horgosa sam dobio za 100 evra. Zato nisam ni razmatrao uzimanje iz Nisa polovnog za 60... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 2, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da se da malo vise novca nego covek posle da razmislja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 2, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mene drugari zanima ovaj Burgman 400 K7...Posto nemam pojma o tim japancima pomozite mi..koje su im mane/prednosti sta god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mene drugari zanima ovaj Burgman 400 K7...Posto nemam pojma o tim japancima pomozite mi..koje su im mane/prednosti sta god k7 odlican....za mane ne znam...sem ako u mane spada ne bas explozivan start.....ali to resavas ugradnjom j coste.....sto se tice plastike ne moze ni jedan maxi skuter ni da mu pridje.....itd itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 2, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Mene drugari zanima ovaj Burgman 400 K7...Posto nemam pojma o tim japancima pomozite mi..koje su im mane/prednosti sta god k7 odlican....za mane ne znam...sem ako u mane spada ne bas explozivan start.....ali to resavas ugradnjom j coste.....sto se tice plastike ne moze ni jedan maxi skuter ni da mu pridje.....itd itd.... Pa normalno da ne znaš za mane jer ne postoje :lol: jednom reči LAĐA Bre. mogu reći da ovaj moj lepo kreće i ubrzava sve dok se moja gospođa ne popne na isti , e ondak malo stenje .... uostalom , a ko ne bi ?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 2, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije amortizera? Skinuću ga ovih dana, da ga imam za uzorak na bubanj potoku kad skinem - merim - javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mene drugari zanima ovaj Burgman 400 K7...Posto nemam pojma o tim japancima pomozite mi..koje su im mane/prednosti sta god k7 odlican....za mane ne znam...sem ako u mane spada ne bas explozivan start.....ali to resavas ugradnjom j coste.....sto se tice plastike ne moze ni jedan maxi skuter ni da mu pridje.....itd itd.... Pa normalno da ne znaš za mane jer ne postoje :lol: jednom reči LAĐA Bre. mogu reći da ovaj moj lepo kreće i ubrzava sve dok se moja gospođa ne popne na isti , e ondak malo stenje .... uostalom , a ko ne bi ?? ruku na srce u odnosu na konkurenciju u startu jeste burgman tromiji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 2, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mene drugari zanima ovaj Burgman 400 K7...Posto nemam pojma o tim japancima pomozite mi..koje su im mane/prednosti sta god k7 odlican....za mane ne znam...sem ako u mane spada ne bas explozivan start.....ali to resavas ugradnjom j coste.....sto se tice plastike ne moze ni jedan maxi skuter ni da mu pridje.....itd itd.... Pa normalno da ne znaš za mane jer ne postoje :lol: jednom reči LAĐA Bre. mogu reći da ovaj moj lepo kreće i ubrzava sve dok se moja gospođa ne popne na isti , e ondak malo stenje .... uostalom , a ko ne bi ?? SuperPOP-e kako ide ta tvoja ladja u brdu sa sve gospodjom....jel ume da ulenji? ili ume da povuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 3, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mene drugari zanima ovaj Burgman 400 K7...Posto nemam pojma o tim japancima pomozite mi..koje su im mane/prednosti sta god Bitno je da uzmes proveren primerak, desava im se da trose mesavinu (i benzin i ulje). Sto se tice delova, za kais, gume, kocnice - nema stednje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 3, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan od Marre SuperPOP-e kako ide ta tvoja ladja u brdu sa sve gospodjom....jel ume da ulenji? ili ume da povuce? meni ovo pitanje zvuči bezobrazno ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije amortizera? Skinuću ga ovih dana, da ga imam za uzorak na bubanj potoku kad skinem - merim - javljam Pitam zato što sam video na nekim skuterima budzen gasni amortizer od visećih kuhinjskih elemenata koji košta oko 300 din (skoro sam pravio kuhinju pa znam) tako da ako odgovara dimenzija ili je približna eto jeftinog rešenja svima kojima je riknuo. Ovako izgleda: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 3, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan A jeste malo bezobrazno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Novembar 3, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi upalila mi se lampica za zamenu ulja burgman je 2002god 400cm promenio sam ulje ali lampica se nije sama ugasila pa ako neko zna da li postoji mogucnos da je sam ugasim ili moram u neki servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ljudi upalila mi se lampica za zamenu ulja burgman je 2002god 400cm promenio sam ulje ali lampica se nije sama ugasila pa ako neko zna da li postoji mogucnos da je sam ugasim ili moram u neki servis drzis dugme na instrument tabli sa desne strane i das kontakt sacekas jos malo i samo ce da se ugasi i ujedno si namestio da te obavesti da zamenis ulje...pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 5, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa amortizerom sedišta rešen !!!! Na Bubanj potoku kupio za 1000 din amortizer haube od BMW-a i montirao bez ikakvog daljeg budženja ...... pa pogledajte kako radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Novembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa amortizerom sedišta rešen !!!! Na Bubanj potoku kupio za 1000 din amortizer haube od BMW-a i montirao bez ikakvog daljeg budženja ...... pa pogledajte kako radi Svaka cast.. Bubanj potok je cudo.. Ima sve od igle do lokomotive.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa amortizerom sedišta rešen !!!! Na Bubanj potoku kupio za 1000 din amortizer haube od BMW-a i montirao bez ikakvog daljeg budženja ...... pa pogledajte kako radi koj model bmw-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si samo da kupiš još par komada i lepo zaradiš al jok, 'oćeš ti da se qrčiš kako si prošao jeftino i da pomogneš drugarima... Šalim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 5, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa amortizerom sedišta rešen !!!! Na Bubanj potoku kupio za 1000 din amortizer haube od BMW-a i montirao bez ikakvog daljeg budženja ...... pa pogledajte kako radi koj model bmw-a? onaj plavi valjda .... Poneo sam original, dao snajki, ona uskoči u kombi, prevrne 100 kutija i eto ga !!! Za malo kraći, al kačenje odgovara (isti proizvođač) i sve paše i da prostite .... opet mi stoji uspravno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4903 Napisano Novembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je . Uvek je bolje malo kraći ali uspravan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi upalila mi se lampica za zamenu ulja burgman je 2002god 400cm promenio sam ulje ali lampica se nije sama ugasila pa ako neko zna da li postoji mogucnos da je sam ugasim ili moram u neki servis drzis dugme na instrument tabli sa desne strane i das kontakt sacekas jos malo i samo ce da se ugasi i ujedno si namestio da te obavesti da zamenis ulje...pozz resen problem hvala!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ljudi upalila mi se lampica za zamenu ulja burgman je 2002god 400cm promenio sam ulje ali lampica se nije sama ugasila pa ako neko zna da li postoji mogucnos da je sam ugasim ili moram u neki servis drzis dugme na instrument tabli sa desne strane i das kontakt sacekas jos malo i samo ce da se ugasi i ujedno si namestio da te obavesti da zamenis ulje...pozz resen problem hvala!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 14, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bugi je u subotu služio odlično, a dobio je i novi nadimak lowrider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...