Alexandra995 6399 Napisano pre 23 sati Drug član, 1493 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, muljaz je napisao: Aliexspres, 20ak evra ako mu nije hitno. Za stariji model sam skoro negde montirao sve bravice (kontakt, sediste, ladica, rezervoar) uopste nisu lose na oko. Bio komplet 70ak evra cini mi se. Hvala, preneću mu. Žuri jer mu uskoro izlazi registracija. Vicma pravi komplet bravu za stariji model do 2001. god, imam ga i ja u ponudi, ali nisu isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17900 Napisano pre 15 sati Integrisan, 9800 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Motoklinika je prva adresa za probati nabaviti. Za pomoć.....davno beše kad je Bugi stao tačno kod Kosmaja sa istim problemom. Zavuče se ruka, izdzeka dzek brave, prespoje kontakti i može se upaliti. Ili da mu električar prekrsti na skriveni prekidac..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2862 Napisano pre 13 sati Skuteras, 3859 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao je i neki lik u Lazarevcu delove. Porucivao sam par puta, sve bilo ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...