Arakis 6063 Napisano Mart 20, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ingeniozno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Mart 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna promena naziva teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pope kako si skinuo naslon sedista,ja pokusavao ali nisam provalio kako??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 21, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ostao zapanjen koliko je jednostavno, a neću da kažem da nisam zagledao kako da ga skinem i nisam uspeo sve dok majstor Boban lepo objasni koliko sam slep pored očiju.... DaKlem otvoriš sedište i kod sijalice imaš dve male rupice koz koje se vide šrafčići na + šrafciger, ti šrafčići su ušrafljeni u šinice kojima naslon kliza u napred. Kada ih odšrafiš imaš ručicu kojom odkočiš naslon i jednostavno ga izvučeš prema instrument tabli. Eto .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 22, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari maxi-jevci.... Mnogo razmisljam da predjem sa enduro motora na maxi skuter i konkretno me interesuje burgman 400 (2001-2003 god). Bio bih vam veoma zahvalan da mi nesto kazete vise o njemu jer ja ga nikada nisam vozio.... Kako se ponasa u voznji sa dvoje putnika (ja 95kg i supruga daj boze da ima 55)... Kolika mu je neka normalna tj. putna brzina,potrosnja... Ako znate neke mane i o cemu bih trebao da povedem racuna pri kupovini... Hvala puno i pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cao druze nadam se da ces nam se pridruziti... stvari stoje otprilike ovako idealna putna brzina mu je oko 100-110 maximalna je meni 140kmh mislim da moze jos malo.. vuce dvoje bez problema ja sam tvojih gabarita a sa zenom kada sam merio potrosnju bila mi je na otvrenom 3.9l inace jedan od najudobnijih maxija ispod sedista ima dosta mesta ali bih ti ja preporucio model posle 2003 njemu ispod sedista staju dve full face kacige i jos po nesto... prelistaj temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26354-suzuki-burgman-250400650/ ima mnogo korisnih informacija o burgmanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 22, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes uzmi model posle 2003 . To je stvarno dobar maxi skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 22, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала момци...морам скупити још који еврић за тај модел после 2003. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 22, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ustedi jos malo A sada naisla sezona pa ce malo vise da se nadju iz uvoza, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 22, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Право да ти кажем наговара ме рођак да потражимо у Француској,али немам више живаца за такву врсту цимања. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4937 Napisano Mart 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tema o Burgmanu postoji u Tehničkom kutku pa će ova tema biti spojena sa prvobitnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 22, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Алексанто,касно сам је видео. Слабо сам залазио у овај део форума.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 24, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I moj predlog ti je da skupis jos malo kinte pa da uzmes model iz 2003. Lepsi je, ima dosta vise tovarnog mesta i sto je najveca razlika ima elektronsko ubrizgavanje goriva, sto ujedno znaci i osetno manju potrosnju. Sto se tice putne brzine ja najvise volim da ga vozim oko 80-90km/h, nisam neko ko voli da jurca, vozim polako i uzivam u voznji. Na ovoj brzini agregat prede, a i potrosnja je najmanja (devojka i ja na motoru, kilaze su nam otprilike kao i kod tebe, natovareni MAXImalno, i potrosnja na otvorenom putu je oko 3.3 litre). 95% kilometara sto sam presao sa njim sam presao sa devojkom. Veoma je prostran i u voznji se ne oseca da li neko sedi iza tebe. Osim ako nije neko krakat pa da ti udara kolenima u ruke E sad, sto se tice mana, kad budes gledao neki najbolje povedi nekog ko vozi Burgmana i cacka oko njega sam, tj poznaje ga dobro... Najbolje bi bilo nekog majstora Oslusni agregat na leru, da li ne lupka. Cuo sam par komada koji su radili kao kosacice Jos ni jedan nisam sreo koji ne troskari po malo ulje, mnogi vozaci su bahati i ne proveravaju nivo, pa ume da strada agregat... CVT prenos ces tesko proveriti bez otvaranja, al ne verujem da ce ti neki prodavac dozvoliti da otvaras dekl Video sam blizu mene u Sapcu da neki prodaju crnog burgmana, model iz 2003, provozacu se sutra bas da se raspitam za cenu i da pogledam stanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 24, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Маркуља на одличном опису.... Надам се да ћу уловити неки добар примерак.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Mart 26, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Burgmandžije, dobar drugar ima problemčić sa svojim AN400, prosto mu u vožnji a naročito preko ležećih policajaca "beži" zadnji kraj, ide gde on hoće? Da li je problem u amortizerima ili možda u silent blokovima? Da li je neko imao sličan problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 26, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам имао тај проблем мада није био бургман у питању...силент блокови у мом случају.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 26, 2013 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja na AA500 SILENI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Burgmandžije, dobar drugar ima problemčić sa svojim AN400, prosto mu u vožnji a naročito preko ležećih policajaca "beži" zadnji kraj, ide gde on hoće? Da li je problem u amortizerima ili možda u silent blokovima? Da li je neko imao sličan problem? jer to onaj sto mu ne trosi ulje??? verovatno silen bloklovi ili ona aluminijumska spojka koja u sebi opet ima silene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bugi razbucan sutra nosim cilindar na merenje komparaterima ali mi se cini da je dobar,klip takodje pa mislim da cu problem resiti samo zamenom karika.ali otom potom videcemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 27, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izvadio si mu srce Cekaj, nisam u toku, koji je problem bio??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan potrosnja ulja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 28, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je trosio na 1000km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Mart 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan koliko mu sipas :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je trosio na 1000km? znao je da svuce 300-400gr na 1000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 28, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Почео си почео... и ја сам почео неке ситнице да сређујем.. да будемо ки запета пушка за Хиландар!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...