muljaz 2059 Napisano Februar 13, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan sta je PP? To ti je skrecinaca za "privatna poruka." Gore desno u uglu, pored imena imas onaj padajuci meni, spustis i nadjes privatne poruke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan gore desno ti stoji neki broj,mozda u ovome slucaju 1 ili ako ih imas vise neki drugi broj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Februar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan sta je PP? Već si mi odgovorio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao ! (ako ne zameraš na dobrodošlici od jednog Atlantičara. ) Lep Burgman. Tnx Alexanto,nista ne zameram i Aprilija je dobar skuter.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan poz dodro doso Tnx Burgman75 ,bolje vas nasao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eagle 1 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan molio bih ako moze odgovor na moje pitanje sa predhodne strane.mozda nije mesto ali ako moze ukratko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Poadrav svima bas mi je drago da se javljaju ljubitelji ove masine.ja imam skut. 50ccm.ali mi je u planu burgman 250 ili 400 Molio bih ako moze ukratko realno da se opise,potrosnja,servisni interval,cene delova Hvala mozda bude brzi odgovor,mene interesuje za 400ku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Poadrav svima bas mi je drago da se javljaju ljubitelji ove masine.ja imam skut. 50ccm.ali mi je u planu burgman 250 ili 400 Molio bih ako moze ukratko realno da se opise,potrosnja,servisni interval,cene delova Hvala sto se tice 250cc ne znam.....a sto se toce 400cc konkretno 2003 god....e ovako.....potrosnja od 3 do 5l zavisi kakav si na gasu......delovi su ti skupi ali se retko kvare jbg Japanac sta vise da ti kazem....stalna provera ulja na 200km to mu je mana jer dosta guta ulje....uglavnom sve proveravas na 2000km...tad menjas filter za ulje, ulje....filter za vazduh zavisi kakvom kraju zivis ako je prasnjav onda cesce.....to bi ti bilo to....ako nisam nesto zab....ako te jos nesto zanima pitaj slobodno....ako ja ne znam iskusniji burgmanovci ce da ti odgovore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan moram da se pohvalim bugi 400,kaparisan danas! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Februar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lep Bugi. Jel' to za trgovinu ili se maxiskuterizovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nije za trgovina,nego su pripreme za reli! :-) mahimalno sam se,maximalizovao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan moram da se pohvalim bugi 400,kaparisan danas! srecno kolega.... :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 19, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Welcome to the club of Burgman riders..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13030 Napisano Februar 19, 2011 Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si se opametio JBt ja ispade najveci magarac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 20, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si se opametio JBt ja ispade najveci magarac Vratićeš se i ti u oklopnjake......nije golać za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si se opametio JBt ja ispade najveci magarac to ide sa godinama(ledja,cirkulacija),pri tom mislim na pamet a ne na ono drugo sto si spomenuo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan link za uputstvo burgman 400, 1999god ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan šta će ti to??? pa valjda znaš upaliti i zavrniti gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 20, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan link za uputstvo burgman 400, 1999god ? Imam ja ali ne znam kako da pošaljem 34mb.....ovde ne mogu da zakačim op našao ....na nemačkom je ali ima sve...sačekaj 40sec samo..... http://www.general-s...et/go/677535503 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan hvala,skidam ga upravo! mislim da treba da ga stavis ne neki server(pazi kad lupetam) ajd videt cu sa jegerom kako da ti to "ukradem"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 20, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Moram da iskopam neko "in English" ....nemački stvarno šprehenzi nimalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Svetac, Dođeš do mene i ja ti to presnimim na USB stik A stavio sam i kod mene na server, pa ne treba čekati na megauploadu... Evo link: http://red.smartdoit.com/BJB/razno/Suzuki_AN400_Burgman_99-01_Service_Manual_GER.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan germanski sam skinuo,ali slabo divanim germanski! ne divanim ni bog zna kako jengleski ali makar stogodj razumem! tako da mi taj bolje dosao,znas treba naci mesto za sirene!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 20, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ako iskopam English version javiću.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...