berserek 5 Napisano Jul 20, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate, meni po slikama honda cg125 i kinroad 150 nisu ni slicni...ali ni slicni... evo je honda http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d3/Honda_CG125_orange.jpg a evo ga kinroad http://www.goglasi.com/img/48161204 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Jul 20, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan brate, meni po slikama honda cg125 i kinroad 150 nisu ni slicni...ali ni slicni... evo je honda http://upload.wikime...G125_orange.jpg a evo ga kinroad http://www.goglasi.com/img/48161204 Nisam dobro objasnio. Masina(motor) kod kinroad je kopija na ta masina od honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Jul 20, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha, to mozda, ne bih znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GigaNisavac 19 Napisano Maj 10, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Nis Motocikl: yamaha majesty 250cc `96 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde mogu da nadjem neki manual za hanglong 125cc kineza, bas slabo po netu ima ne mogu da nadjem edit: HL125 QT13 valjda, moze taj ili neki slican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 10, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 90% сам сигуран да ће ти од помоћи бити приручник за било који кинески скутер те запремине, јер деле исте моторе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiloSh018 0 Napisano Decembar 27, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Niš Motocikl: Sprint Challenger JL250V Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima service manuel za Sprint Challenger Jl250V? Nigde ne mogu da nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexios 0 Napisano Jun 26, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Avala, Beograd Motocikl: Yiben YB50 4T Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da postavi manual za 50cc 4T 139-ka naravno, jer link sa početka ne radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anjaco 0 Napisano Avgust 1, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamasaki ym50QT-6A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Ja sam Zeljko iz Banja luke,kupio sam nedavno scuter Yamasaki ym50QT-6A 2006 g.p. a ovo mi je prvi motor pa bi zamolio ako neko ima neki link ili upustvo bio bih mu zahvalan.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vtomic85 101 Napisano Maj 6 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Korisničko uputstvo na engleskom za Mustang XRS 125cc. Kod nas se prodaje kao Trio Mustang, u Evropi je poznat i kao Adamoto Derbi, u Kini kao Tianying TY125T, možda ima još neko ime... Za razliku od štampanog uputstva koje se dobija uz njega, a koje izgleda kao da je disleksični Kinez prevodio na engleski jezik nakon 10 srpskih rakija, ovaj engleski je skoro pa odličan, tako da je lako razumljivo. Kao što napisah, ovo je "User Manual", a i dalje pokušavam da nađem Service Manual, pa ako neko ima neka mi skrati muke mustang xrs 125 manual.pdf Promenio Maj 6 član vtomic85 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksamiks 1 Napisano Maj 9 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Druze kako se pokazo skuter , vidim da je dve godine kod tebe,i ja bi ga kupio novog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vtomic85 101 Napisano Maj 15 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan On 5/9/2024 at 4:16 PM, aleksamiks said: Druze kako se pokazo skuter , vidim da je dve godine kod tebe,i ja bi ga kupio novog Ako si pitao za moj skuter (Mustang XRS 125), kod mene je 2 meseca a ne 2 godine . Za sada se pokazao ok - pali, ide, skreće, koči, uspeva da me odveze od kuće do posla i nazad, a nije previše loš ni za neke malo duže relacije (npr. Beograd - Smederevo). Prilično je lagan i mali, tako da nije baš prijatno voziti ga po jakom vetru ili iza većih kamiona/autobusa. Lako se provlači kroz gužvu po gradu, al' to ne smem da napišem jer nisam siguran da je lane filtering dozvoljen kod nas . Mane koje sam mu ja za sada našao su: Skoro pa nepostojeći "gepek" (ispod sedišta naguram ciradu i to je to, nema više mesta ni za šta), tako da bez dodatnog kofera nema govora o prevoženju bilo čega većeg od jedne kese iz Maxija. Jako mala autonomija (sa jednim rezervoarom pređem oko 80-90 km po gradu, jedva malo preko 100 km na otvorenom putu). Troši između 3 i 3.5l na 100 km, a rezervoar je negde između 3.5 i 4l (nisam baš hteo da ga pustim da se isprazni do kraja i ugasi). Što se tiče dodatnih troškova, za sad sam imao samo redovne servise, koji su relativno jeftini, ali česti (300 km, pa 1000, pa 2000, pa onda na svakih narednih 1500, ako hoću da zadržim garanciju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Locoboy 1 Napisano Avgust 30 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Skuter Peda R9 ima li uputstvo?... Ovo sto sam dobio uz njega je krs boziji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...