dalmatino73 0 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga_NS 1 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSXR1000 K8 / ZRX1200R / X City 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je prelepo. Drago mi je da smo uspeli da malisanima ucinimo ovaj dan lepsim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 19, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan tv panonija: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 19, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 19, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 19, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 19, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlično provedeno prepodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Posle se naravno sedelo u crkvi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mnogo fotografisao, ali sam izvadio nekoliko detalja koji opisuju raspoloženje klinaca i nas :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Au sto mi krivo sto me ovo omasilo (sto sam ovo omasio) Cela ekipa tu, plus jos brdo ljudi a mene nema...... pix svaka cast ljudi na organizaciji i realizaciji ako je bilo radosti upola koliko u akciji dedamrazova onda su se deca bas radovala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan naravno, ni bajkeri nisu bili ravnodušni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... a svega toga nebi bilo bez nadzora :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan klinac! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sonja _ns 2 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bilo predivno i hvala svim organizatorima.Vožnja je bila prelepa i opuštena, a što je najvažije sigurna. Prvi put učestvujem u nekoj akciji BJB- a i ne mogu opisati koliko sam ispunjena!!! Tajming je bio savršen. Deca ,koju smo danas posetili su prelepa i predivna.Srce mi je kao kuća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam teksta... ja sam se ludo zabavljao što se vidi i na slikama. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan samo na osnovu slika - momci svaka čast, ponosna sam na vas! iz porodičnih razloga nisam mogla da prisustvujem, biće prilika još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi 0 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je bas lepo. Meni se jako dopalo, celokupna organizacija je bila na visokom nivou, svaka cast organizatorima Decica su se odusevila, malo smo se provozali sa nasim novim drugarima i mislim da bi klinci bili srecni i da smo ostali i duze u decjem selu ;D Svaka cast organizaciji BJ Bikers i odgovornim ljudima na ovakvoj akciji! Samo napred i ubuduce se nadam da cemo se cesce vidjati na ovakvim akcijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...