lalajko 2021 Napisano April 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSF 650S 2008 By lalajko1 Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motocikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Od pre 15 dana sam vlasnik GSF 650SA K9. Evo prvih utisaka 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2009 model, prva registracija 2010. 2. Vreme provedeno na motorciklu: Za sada tek 15 dana 3. Sta mi se dopada: Odlican polozaj sedenja. Udobno sediste. Zaista ima dovoljno mesta I za suvozaca. Agregat je veoma dobar. Voli da se vrti I vuce jednako iz svih rezima I brzina. Menjac odlican I precizan. Ima na na displeju pokazivac brzine u kojoj je Sjajna stvar... Kocnice su fenomenalne ABS jos upotpunjuje utisak 4. Sta je moglo biti bolje: Fabricki vizir ne pruza nikakvu zastitu, treba da se zameni sa touring vizirom I onda je OK. Motocikl je mozda malo tezi za svoju klasu ima 235 kg, ali je zato na auto putu extra stabilan. 5. Moj utisak: Opsti utisak za ovih par dana je da je to sasvim drugi motor u odnosu na stari Bandit. Agregat je fenomenalan I pruza snage kao da je 900 ili 1000 ccm a ima "svega" 86 KS. Sve u svemu jako dobar touring motor sa sportskim agregatom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 1, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Vlasnik" od septembra 2017. ali je kod mene od juna 2018. posto je do tada bio kod sina u Becu. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Suzuki GSF 650 SA ( ABS ) L0 - april 2010. - Face lifting modela K8. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 10 mjeseci 3. Sta mi se dopada: Zovu ga "mali" Bandit ( zbog veceg brata po kubikzi 1250 ), ali je pravi veliki motocikl sa 236kg. Potezak za manevrisanja na malom prostoru, ali kad` se uhvati puta postaje pravi turer koji odaje utisak ozbiljnog putnog motocikla. Do sada nisam imao priliku voziti saputnika, ali moj sin redovno vozi djevojku i zadovoljan je udobnoscu za njih dvoje iako su relativno oboje visoki. Izuzetno veliki obrtni momenat i primarni prenos 15/47 za "malu" kubikazu ( 656ccm ) da me vec podobro "nervira". Voziti u 6-toj brzini 80km/h i po davanju gasa pokusavati ubaciti u brzinu vise mi postaje "smaranje". Motocikl tako lako poteze kao da je 1-2 brzine nize, a vozi se u 6-toj brzini na 2500-3000 rpm glatko. ABS kocnice u svakom trenutku zavrsavaju posao do savrsenstva i mislim da poslije ovoga motocikla ( planiram uzeti starijeg brata od 1250 ccm ) vise nikada necu kupiti motocikl bez ABS-a. Sa originalnim izduvom ( fenom ) predstavlja uzivanje u voznji, a lezanje u krivinama dobro odradjuje trvdje trimovan ovjesa, prema mom nacinu voznje i gume Continental Sport Attack 3 koje su na motociklu. Sve u svemu jedan dobar sport turing motocikl u donjoj klasi, sa prostorom za sitnice u sklopu vjetrobrana i fabricki ugradjenom uticnicom od 12V. 4. Sta je moglo biti bolje: Mjesto za sitnice u vjetrobranu je sa poklopcima bez bravica, tako da nije za dokumenta i neke skuplje stvari. Originalni vjetrobran je za voaca do 175cm, a za visocijeg ( kao ja 193cm. ) treba uzeti touring vjetrobran. Tezina pri manevrisanju na uskom prostoru zbog tezine motocikla sa punim rezervoarom goriva. Prekidac zmigavaca koji se ne vraca ( ne ostaje u neutralnom polozaj poslije iskljucenja ) vec zna preletiti u suprotnu stranu, pa ukljuci suprotni zmigavac. Mora se biti veoma njezan prilikom islkjucenja zmigavca. I najveca primjedba ide na nedostatak mjeraca temperature motora na instrument tabli. 5. Moj utisak: Veoma dobar ili cak odlican motocikl u toj klasi. Dovoljno udoban ( ima regulaciju vozacevog sjedista po visini ) i ne zamara prilikom duze voznje sa relativno velikim radijusom kretanja, jer mu je potrosnja 4.5-5L/100km sa rezervoarom od 19L sto je dovoljno za cca 350km bez razmisljanja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 2, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije tu nešto OK sa tim prekidačem žmigavaca, nikad mi se nije desilo da ne vrati kako treba, perfektno radi. Sem sedišta i korman može da se podigne za 2cm, fabrički disatnceri su ispod trougla. Vizir je takav da i sa 175cm visine glava nije zaštićena, meni to ne smeta, više problema mi prave povišeni viziri koji prave turbulencije, ili usmeravaju vazduh u čelo. Težina je jedina veća mana, sa 3 puna kofera, 300 kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 2, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Boqy je napisao: Nije tu nešto OK sa tim prekidačem žmigavaca, nikad mi se nije desilo da ne vrati kako treba, perfektno radi. Sem sedišta i korman može da se podigne za 2cm, fabrički disatnceri su ispod trougla. Vizir je takav da i sa 175cm visine glava nije zaštićena, meni to ne smeta, više problema mi prave povišeni viziri koji prave turbulencije, ili usmeravaju vazduh u čelo. Težina je jedina veća mana, sa 3 puna kofera, 300 kila Nisi razumio poentu moga nezadovoljstva prekidacem zmigavca. Prekidac je ispravan i radi kako treba, ali nema one "kuglice" ili vec cega koja se osjeti pod prstom kad se vrati u neutral polozaj. Kada ga lagano vracam u pocetni polozaj - iskljuceno on tu ostaje i iskljucuje zmigavac, ali kada malo grublje to uradim, prebacim ga skroz na suprotnu stranu, sto nije bio slucaj kod drugih motocikala. Ili se ja jos nisam navikao na "mekocu" prekidaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 2, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi tek nije jasno, žmigavac se isključuje tako što se prekidač pritisne ka kormanu, nema tu levo, desno, lagano i slučajnog prebacivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 2, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po tvojoj prici zmigavac se ne iskljucuje vracanjem ruckice u sredisnji polozaj vec pritiskom ruckice prema prekidacu-guvernalu? Ako je tako ondna nisam znao pravilno upotrebljavati prekidac, moracu vidjeti prilikom prve sljedece voznje. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1897 Napisano Maj 2, 2019 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan tako je samo stisneš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 2, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Boqy je u pravu, žmigalec se u poziciju neutral vraća samo pritiskom. Ništa levo - desno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Maj 2, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Stisneš kao na svakom normalom motoru (osim Harleya i BMW-a) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 2, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nista protiv al zar niste malo omasili temu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 2, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Branko je napisao: Po tvojoj prici zmigavac se ne iskljucuje vracanjem ruckice u sredisnji polozaj vec pritiskom ruckice prema prekidacu-guvernalu? Ako je tako ondna nisam znao pravilno upotrebljavati prekidac, moracu vidjeti prilikom prve sljedece voznje. To je ono staro pravilo da se covjek uci dok je ziv, a ovom pametnjakovicu ( znama ko je ) koji stavlja zbunjene smajlije hvala sto mi podize rejting-reputaciju na Forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 17, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 2.5.2019. at 17:50, Boqy je napisao: Sad mi tek nije jasno, žmigavac se isključuje tako što se prekidač pritisne ka kormanu, nema tu levo, desno, lagano i slučajnog prebacivanja. Evo nakon 2 mjesecada voznje da se oglasim u vezi prekidaca zmigavca na Banditu. U pravu si, taster samo pritisnuti i sam se vrati u neutral - iskljucen polozaj. Navika jaca od ljubavi na nekadasnje prekidace zmigavaca, davno je bilo 45 god ina kada se pocinjalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...