lalajko 2021 Napisano April 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki GPX 750 R 1987 Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motocikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1989 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 2god i 20-ak hkm 3. Sta mi se dopada: Bullet-proof agregat koji je ugradjivan i u prvi ZXR. Zvuk. Udoban motor kako za vozaca, tako i za suvozaca. 4. Sta je moglo biti bolje: Tockovi tj. gume. Ima nesrecnu kombinaciju precnika i sirine pa je tesko naci gume za njega. Ranije (90-ih) je bilo bas tesko. Anti-dive sistem na viljusci koji obicno ne radi i ne treba mu. 5. Moj utisak: Izdrzljiv motor za malo para koji ce vas odvesti gde-god pozelite. Nesrecan dizajn koji mi nikad nije 'legao' pa sam konstantno hteo nesto da promenim. Prvo su to bili tockovi i viljuska, pa far, pa satovi... Zahvalan za odrzavanje i samo osnovno mu je potrebno da dugo traje. Kocnice, iako ne merljive prema danasnjim standardima, su dobre i samo treba kupovati meke/kvalitetne plocice. Treba obratiti paznju na plastike posto se tesko uklapaju kad se polome. Sklop kvacilo/menjac je odlican i vecan kad se koristi kako treba. Kome se svidja - nece da pogresi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1990. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Jedna mršava sezona, oko 1500km 3. Sta mi se dopada: Neočekivano brz, očekivano pouzdan. Veoma udoban za vožnju, položaj u vožnji opušten. Komfor za suvozača sasvim OK. Kočnice solidne za to godište. 4. Sta je moglo biti bolje: Točkovi! Kombinacija 16 napred, 18 pozadi je prevaziđena. Pozadi paše felna od Fazera 600, a staje i guma od 160-170 bez problema, pa se to da lako rešiti. Nerviralo me što se kaiš alternatora čuo dok je motor hladan. 5. Moj utisak: Ukoliko niste šminker kome je bitno da se svi okreću za vama, i ne pokušavate da izigravate Rossia na putu, ovo je odličan turing motocikl za male pare. Brz, udoban, pouzdan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1987. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 2god + ko zna koliko josh 3. Sta mi se dopada: Agregat je tenk, nikada ni jednu primedbu na njega. Cevast ram! ;D Potroshnja od 5l na otvorenom :o 4. Sta je moglo biti bolje: Dimenzije tochkova, napred su stavili 16 a nazad 18! Uzhas kada trebaju da se menjaju gume. ESCS (electronic suspension control system) koji ili ne radi ili se ne primecuje da radi!? 5. Moj utisak: Motor je u globalu ko da ga je rus pravio, jak, izdrzhljiv, tezhak, robusnog izgleda, uvek spreman (leto/zima)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1989 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: OD SEPTEMBRA 2007 (prešao sa njim oko 16000km) do danas 3. Sta mi se dopada: UDOBAN BRZ STIGNEMO GDE GOD KRENEMO I TROŠI 5LIT NA OTVORENOM 4. Sta je moglo biti bolje: NEZNAM JER MI JE TO PRVENAC I DOSAD RADI KO DOXA 5. Moj utisak: ZA NAS KOJI VOLIMO STARIJE MOTORE DUŠU DALO!! PRED SEZONU MU ZAMENIŠ ULJE SVEĆICE I OSTALO PA ŠIBAJ BRATE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spor 3 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zitoradja (Prokuplje) Motocikl: kawasaki gpx 750r Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1990 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 4. godine, priblizno 20000 kim 3. Sta mi se dopada: lak za odrzavanje, pouzdan, polozaj pri voznji, snaga, zvuk 4u1 perferktan 4. Sta je moglo biti bolje: velicina felni, kako zadnja tako i prednja, tesko se nabavljaju gume 5. Moj utisak: kad sam bio klinac poster GPX750 mi je bio u sobi, sad preko zime motor drzim u sobi, za nas starije pravi motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...