Blackbite 7 Napisano April 7, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Za one koje interesuje Keeway se u originalu zove Qianjiang, a brendirani su kao Keeway za evropsko trziste. Da Keeway pretenduje da postane ozbiljan igrac na trzistu motocikala govori i kupovina cuvenog italijanskog proizvodjaca Benelli, a surovanje sa italijanima se ogleda i u dizajnu nekih kineskih modela, a vrlo verovatno i resenjima za buduce modele ove firme. Kao nuspojava ove nazovimo to saradnje pojavljuju se i Benelli skuteri koji nisu nista ili bar ne znacajno napredniji od Keeway skutera jer takodje koriste kineske komponente, ali na racun dobrog imena Keeway verovatno ostvaruje vecu zaradu nego sa maternjim modelima. Sto se tice motora Benneli ostaje egzotika kao sto je i bio, a verovatno je iz tih razloga bio i osudjen na propast u kojoj su kinezi videli sansu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 600 cc, e to vec biti nesto! Mljac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan 600 kuba je jako lepo ali cini mi se da sam negde video na netu i cenu koja nije nimalo naivna.Inace Kiwi je jedan od kvalitetnijih Kineskih proizvoda sto dokazuje i garantni rok od dve godine bez obzira na kilometrazu.Prateci ih unazad 3-4 god koliko su prisutni kod nas na trzistu nisam cuo jis da je neko imao bilo kakvih problema sa agregatima.Imaju najjacu servisnu mrezu u Srbiji u odnosu na sve ostale Kineze.Ozbiljna firma nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Moji klinci imaju skuter kivej hurikan 50 prosli su 4000km za godinu dana bez ikakvih problema .Sto se tice servisa u Cupriji sve pohvale ,za ostale neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam o keeway-u puno, ali sam hteo da kupim benelli pepe, mislim da je odlican skuter, velika nosivost (ako se dobro secam 170kg + 90kg skuter) i ugradjuje se minareli agregat, onaj isti koji je u vecini piaggio i aprilia skutera, jak i dugotrajan. Kazu da su kocnice za nijansu slabije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad imam ponudu da izaberem neki od Keeway skutera, pa me zanima koji bi bio najbolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koju bi ti kubikazu?ako hoces nesto jace pogledaj na http://www.keeway.rs/ specifikacije i modele,recimo imas matrix 150cc ili ako vise volis outlook,mada i arn je dobar samo ima 125cc . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad imam ponudu da izaberem neki od Keeway skutera, pa me zanima koji bi bio najbolji. Preporucujem Outlook, zbog velikih tockova, znaci dosta za stabilnost i udobnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vozio F-act 50cc 2 leta presho oko 7000 i nije bilo nikakvih problema... samo redovni servis i vozi.... cak ga je i devojka skrshila jednom prilikom a delooovi jeftini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 335 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima predstavu kako bi trebalo da izgleda ta mašina od 600cc, i koliko košta? Mene je baš zagolicalo... )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 27, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Procitah na jednom Bosanskom sajtu o Keeway-u pa da podelim. "Keeway je Europski brand Qianjiang Group sa sjedištem u Mađarskoj. Keeway posjeduje vlastiti dizajnerski centar u Italiji koji je zaslužan za dizajn svih modela,a vlasnik je i cijenjenog Italijanskog proizvođača motocikala Benelli-a. Qianjiang Group ima oko 14000 zaposlenih radnika i godišnje proizvedu preko 1.200.000 skutera,motocikala i ATV vozila. Ultra moderna fabrika prostire se na 670.000 m2 prostora i sva proizvodnja se odvija sofisticiranim mašinama uvezenim iz Njemačke, Italije i SAD-a. Garanciju kvaliteta potvđuje i certifikat ISO 9001:2001 izdat od TÜV NORD." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vasilije 1 Napisano Octobar 24, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se kupi nov Keeway ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...