lalajko 2005 Napisano Septembar 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na sinhronizator 70e ?? a na slici ??? Jeste, manometar je oko 70e. A na slici... pa mozda neko pogodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Septembar 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hm... nije bas 70e, ali mislim da je OK, za ono sto se dobija: http://cgi.ebay.de/TWINMAX-Synchrontester-BMW-Fahrer-lieben-ihn-/300356956071?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item45eeab6fa7 Inace, proizvodjac je u francuskoj: http://www.selectronic.fr/default.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 23, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, ja se sećam da si negde kačio slike sinhronizatora karbova koji ti imaš i da nije bio mnogo skup.... U nekoj temi o Africi, sad se ne sećam gde i koja... Šta će ti ovaj ovako skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Septembar 23, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Onaj koji sam koristio (nije bio moj) je klasican sa kruznim manometrima, kupljen u Louisu. Kosta oko 50e, a za te pare moze da se nadje na e-bay polovan Twinmax. Pri tom je Twinmax diferencijalni manometar, pa samim tim nepogresiv. Vodim se logikom da se to kupuje jednom a koristi godinama, te da se za nekoliko godina necu secati da li sam dao 20e vise ili manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 23, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan A i to što kažeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi imao da se kupi ovaj sinhronizator ??? mada ja imam neki sihronizator kucne radinosti i extra se pokazao .. I jos jedna stvar me zanima... kako narucujete delove kod radulovica ?? ima li tamo neko kome mogu da posaljem slike dela koji mi treba i da se cujem sa nekim ko se razume u te delove malo starijih BMW-a ? zna li neko sta znace oznake na karburatorima bmw-a ?? BING 64 / 32 / 307 -Ne trebaju Ti slike...www.realOEM.com....ukucas ovo, i pojavice se sajt sa svim slikama i kataloskim brojevima rez .delova koje Ti trebaju za Tvoj motor.-Prethodno je BITNO,kada udjes,da ukucas broj rama(VIN) .-kontakt kod Radulovica : Sasa Vuckovic ,ref.prodaje rez. delova .- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj bre Lalajko. Ako je Twinmax diferencijalni manometar onda ga napravi sam za 6 evreva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 23, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Tko je na slici pitam Vas ja????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ;D niko nepoznat, samo poznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi imao da se kupi ovaj sinhronizator ??? mada ja imam neki sihronizator kucne radinosti i extra se pokazao .. I jos jedna stvar me zanima... kako narucujete delove kod radulovica ?? ima li tamo neko kome mogu da posaljem slike dela koji mi treba i da se cujem sa nekim ko se razume u te delove malo starijih BMW-a ? zna li neko sta znace oznake na karburatorima bmw-a ?? BING 64 / 32 / 307 -Ne trebaju Ti slike...www.realOEM.com....ukucas ovo, i pojavice se sajt sa svim slikama i kataloskim brojevima rez .delova koje Ti trebaju za Tvoj motor.-Prethodno je BITNO,kada udjes,da ukucas broj rama(VIN) .-kontakt kod Radulovica : Sasa Vuckovic ,ref.prodaje rez. delova .- hvala na informacijama snacicu se nekako ,,,, jer ja hocu da ove moje karbose zamenim sa karbosima godinu dana starijeg modela zato meni treba covek tamo da se ja objasnim sa njim .. HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Septembar 28, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnici BMW-a, evo nekoliko sajtova za nabavku delova, za ne daj Boze! http://www.geiwiz.de/product_info.php?cPath=3&products_id=12702813 http://www.bigbike.de/index.php?seite=ersatzteile&marke=BMW http://www2.kfzteile24-shop.de/?gclid=CIbVl43LqqQCFUHpzAod3zJ52w http://bmwshop-hp.com/index.php?language=de&cPath=51_468_409&shop_ID=1 http://de-cillia.net/bikersplace/technisches/ersatzteile/ersatzteile-r1100gs http://www.tlo-bikeshop.de/index.php/cPath/149_475_528/category/r-1100-gs.html http://www.boxxerparts.de/xtcshop/index.php?cat=c47_R-1100---850-GS.html&XTCsid=5c8a436d5a27ee9a37526062ecd59a22 Mozda su neki "nastelovani" na 1100GS, ali lako cete se snaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Octobar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5927 Napisano Octobar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da napravim? Malo elektronskih senzora potpritiska, malo pojačavača i biće jeftinije nego po belome svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Octobar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa razmisli... meni bi trebao da stigne do kraja godine, pa ako dotle osmislis nesto... Sa ovim inace mogu da se steluju i 4-cilindrasi i 2-cilindrasi. Ma i jednocilindrasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5927 Napisano Octobar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću da iskonstruišem nešto, bar na papiru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio?? -Za sada, NE . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 1, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa razmisli... meni bi trebao da stigne do kraja godine, pa ako dotle osmislis nesto... Sa ovim inace mogu da se steluju i 4-cilindrasi i 2-cilindrasi. Ma i jednocilindrasi Eh da imam karbove i ja pa da kupimo zajedno. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Octobar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hm... zezas se?? Ni ja nemam karbove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 1, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Mislio sam da sam samo ja jaka faca. Ma zezanje ;D ;D ;D A i neznam od kad su to izbacili iz upotrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Octobar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nis ja tebe ne razmem! Da remiziram: i ubrizgavanje se sinhronizuje kao i karbovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Nis ja tebe ne razmem! Da remiziram: i ubrizgavanje se sinhronizuje kao i karbovi. da bas tako ja sam skoro radijo R1100RS sa mojim sinhronizatorom ... direktno ubrizgavanje takodje ima prikljucak za uredjaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 1, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nis ja tebe ne razmem! Da remiziram: i ubrizgavanje se sinhronizuje kao i karbovi. Ma ja tebe ne razumem izgleda pošto se u to ne razumem ič. Evo sad naučih nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan :-\ ;D...Dragi moji prijatelji, potreban mi je koristan SAVET,od Vas iskusnijih :kako se pravilno meri NIVO ulja u motoru :-\,kada je sipka zavijena skroz u blok,ili samo zaronjena do pocetka navoja ?-Prosle subote zamenih ulje i filter sa jednim drugarom, i vodili smo polucasovnu prijateljsku raspravu sta je PRAVILNO ?!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan merac treba da se zavije do kraja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...