lalajko 2004 Napisano Avgust 19, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koje na FB lajkovao BMW Motorrad, mogao je da procita vest o interesantnim motociklima R1200RT specijalno razvijenim za vatrogasnu sluzbu. Motocikl ce se neuporedivo brze probiti kroz guzvu na putu od vatrogasnog kamiona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan U bas bi mi dobro dosao jedan takav, za posao, malo da gasim sa njim :o nalepio bi na njega jos samo 93 i to je to ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/fascination/history/bmw_qs_30/photobuch.html¬rack=1 30 godina GS istorije kroz odabrane price i fotografije 750 vozaca, sve pod zajednickim imenom: Thank You GS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Avgust 22, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, taj Motorex mineral ima da se kupi ovde kod mene u Zemunu, 1000din je litar. Jako je kvalitetno ulje. Ja sam medjutim sipao sintetiku 15w50 koje je 1250din. 100k km na motoru pa kapiram da treba kvalitetnije sipali ili sam se prevario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Daj adresu i telefon. Prodavnice, mislim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, http://www.wurth.rs/PDF_Auto/A%2005%200410.pdf http://www.wurth.rs/PDF_Auto/A%2005%200420.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 23, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji realna mogućnost da uzmem K 100 89 godište. U pitanju je neka zamena, kombinacija i t.d. http://www.polovniautomobili.com/oglas426083/bmw_k_100/ Zna li neko ovaj motor? (recimo Lalajko, jer je u njegovom kraju) Na šta da obratim pažnju prilikom pregleda??? Hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 23, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, http://www.wurth.rs/PDF_Auto/A%2005%200410.pdf http://www.wurth.rs/PDF_Auto/A%2005%200420.pdf E Matijak, ovo je odlicno! Hvala na informaciji. Uvek zaboravim na taj Wurth... Mungose, ne radi ti ovaj link! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 24, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se. Evo popravio sam link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 24, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam coveka, to je u Nepricavi, iza Lajkovca Nahvali mi BMW-a, presao samo 40000km itd. Deluje ok. Prodavac je neki auto farbar. Sigurno cu ici ovih dana u tom pravcu pa cu da pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lexxar 0 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: KG-BG Prijavi odgovor kao problematičan Upravu si, ako se ugasi i nakon toga ne daje nikakakve znakove života onda se prvo provjere kleme na akumulatoru ali ako pri paljenju čuješ samo "tak" onda je to automat alnasera. da nemojte se zajebavati sa tim , ja sam imao golem problem, to tak tak su ti slabi kontakti ili slab akumulator, meni je zbog toga , gorela instalacija , jer ga palio na gurku , pa kad zaglavio bendeks ono samo pusi na sve strane .. resi kontakte ili akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lexxar 0 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: KG-BG Prijavi odgovor kao problematičan treba mi sediste za mog F650 st zna li neko neku informaciju gde bi mogao to naci , samo ne u radulovic . to znam i sam a i skupo bre, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan naj jeftinije je repariranje neko kvalitetno ... a za kupiti jedino kod Djerija GM.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 9, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan treba mi sediste za mog F650 st zna li neko neku informaciju gde bi mogao to naci , samo ne u radulovic . to znam i sam a i skupo bre, Lexxar druze Furundzija ( nista licno Hehhehe ) zahebi kupovinu... ko sto ti preca rece... prerada je majka... ako ti nije puno 8000 pogledaj ovu temu... za na prolece i ja cu ovo da odradim! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60086.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lexxar 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: KG-BG Prijavi odgovor kao problematičan naj jeftinije je repariranje neko kvalitetno ... a za kupiti jedino kod Djerija GM.. ma reparirao bih ga ja kad bih imao celo sediste, nego neznam da li vidite ,bobro moju slicicu, ja imam samo prednji deo sedista, zato sto je ovo bio pandurski, pa nemam zadnji deo, tu mu je bila radio stanica i ostale zajebancije, zato trazim celo pa lako cu ga reparirati, fale mi i rucke zadnje za drzanje i plastika jos neka, sve to sa zadnjeg dela, , gde je taj djeri GM, i kako ga kontaktirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan naj jeftinije je repariranje neko kvalitetno ... a za kupiti jedino kod Djerija GM.. ma reparirao bih ga ja kad bih imao celo sediste, nego neznam da li vidite ,bobro moju slicicu, ja imam samo prednji deo sedista, zato sto je ovo bio pandurski, pa nemam zadnji deo, tu mu je bila radio stanica i ostale zajebancije, zato trazim celo pa lako cu ga reparirati, fale mi i rucke zadnje za drzanje i plastika jos neka, sve to sa zadnjeg dela, , gde je taj djeri GM, i kako ga kontaktirati znaci tebi moze i polovno da zavrsi poso ! evo zovi Djerija (djeri) pa njega pitaj za sve sto ti treba za BMW ima i polovno i novo... 032-701143 063-650239 Gornji Milanovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 10, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan naj jeftinije je repariranje neko kvalitetno ... a za kupiti jedino kod Djerija GM.. ma reparirao bih ga ja kad bih imao celo sediste, nego neznam da li vidite ,bobro moju slicicu, ja imam samo prednji deo sedista, zato sto je ovo bio pandurski, pa nemam zadnji deo, tu mu je bila radio stanica i ostale zajebancije, zato trazim celo pa lako cu ga reparirati, fale mi i rucke zadnje za drzanje i plastika jos neka, sve to sa zadnjeg dela, , gde je taj djeri GM, i kako ga kontaktirati znaci tebi moze i polovno da zavrsi poso ! evo zovi Djerija (djeri) pa njega pitaj za sve sto ti treba za BMW ima i polovno i novo... 032-701143 063-650239 Gornji Milanovac Peco koja je fora sa Djerijem ? Vidim cesto ga pominjete kada su delovi u pitanju... kako mi se cini jedini on drzi polovne delove za BMW ? Generalno nigde ne vidim da neko ima npr. F650 polovne delove a pogotovu vezane za estetiku... Kakav je sa cenama? Meni se generalno ljusti jedna dekla a videh na ebay 10 eura ... pa za te pare mi se ne isplati da smirglam i farbam... pa me cisto zanima koja je prica sa Djerijem mozda uzmem kod njega... Eto... ako te ne mrzi da odgovaras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Juce popodne provedoh neko vreme na GS Adventure-u... to mi je prvi put da sam imao priliku da ga provozam... sta reci... oseca se tezina dok se ne krene, onda je OK mada definitivno ne moze da se vozi u supermoto stilu kako teram moje Stromce ;D Svideo mi se menjac, nekako je kratak ali kad sam vracao u nizu desavalo se da jako lupi, mozda dok ga ne naviknem, ne znam... Nisam se bas osecao prijatno na sedistu, nabijalo mi je jaja na rezervoar... decko kaze da je nesto podesavao prema sebi, mozda je to razlog... sediste je na dodir mekano ali kad sedim ne osecam da nesto utonem u njega... odao mi je utisak tvrdog motora. Poteze lepo, koci lepo... a bilo bi i glupo za te novce da nije tako... Sve u svemu, i pored mnogo love u dzepu mislim da ga ne bih kupio, jer i pored toga sto mislim da ne pruza za tu razliku love vise od nekih drugih iz klase, onda zbog njegove ruznoce ;D I jos nesto... skoro svaki put kad sam stao udario sam desnom cevanicom u desni cilindar ... verovatno da ga vozim par dana ne bi se to desavalo, ali zanimljiv detalj.. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan daj jos detealja ... brzine su kratke/dugacke ? odziv na gasu ? bla bla ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su brzine dobro odmerene... ili je to zato sto se moja V2 makina brze izvrti pa mi je GS ostavio takav utisak... Zanimljivo mi je bilo i sledece - posto kad saltam u nizu skoro uvek to radim sa medjugasom, kod GS-a se oseti ono ljuljanje levo desno pa sam se prvi put malo iznenadio ali mi je posle bilo zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lexxar 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: KG-BG Prijavi odgovor kao problematičan naj jeftinije je repariranje neko kvalitetno ... a za kupiti jedino kod Djerija GM.. ma reparirao bih ga ja kad bih imao celo sediste, nego neznam da li vidite ,bobro moju slicicu, ja imam samo prednji deo sedista, zato sto je ovo bio pandurski, pa nemam zadnji deo, tu mu je bila radio stanica i ostale zajebancije, zato trazim celo pa lako cu ga reparirati, fale mi i rucke zadnje za drzanje i plastika jos neka, sve to sa zadnjeg dela, , gde je taj djeri GM, i kako ga kontaktirati znaci tebi moze i polovno da zavrsi poso ! evo zovi Djerija (djeri) pa njega pitaj za sve sto ti treba za BMW ima i polovno i novo... 032-701143 063-650239 Gornji Milanovac hvala ,pa videcemo sta semo uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Septembar 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji manometar za sinhronizaciju BMW boksera: Ovde imate PDF koji objasnjava kako se koristi. Korisni linkovi: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=1978 http://beaver.vinu.edu/Synchronizing.HTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi imao da se kupi ovaj sinhronizator ??? mada ja imam neki sihronizator kucne radinosti i extra se pokazao .. I jos jedna stvar me zanima... kako narucujete delove kod radulovica ?? ima li tamo neko kome mogu da posaljem slike dela koji mi treba i da se cujem sa nekim ko se razume u te delove malo starijih BMW-a ? zna li neko sta znace oznake na karburatorima bmw-a ?? BING 64 / 32 / 307 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Septembar 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze neko da ti ga donese ili posalje iz Nemacke. Ne bi smeo da kosta vise od 70e. BTW, poznajete li ga?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na sinhronizator 70e ?? a na slici ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...