Jump to content

Moto Zajednica

Prvi moto-turistički reli 'Tour Around Serbia 2009'

Recommended Posts

• Sensei servis, 347 postova
  • Motocikl: "viljuske"...al' na kardan!

Ja bi sazvao neki boks u nekoj kafani ;D ;D ;D...pa da vidimo, ko je bolji...cijii clan grupe prvi padne s nogu, ta grupa placa sve!! ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

zapravo, nije ni bilo izbora, samo glasanje...a da je Siva bila najcesce glasana, nema sumnje. :)

Meni licno je jako lepo i to sto se razvio taj osecaj pripadnosti grupi, grupa na putu zaista znaci vise od bilo cega drugog, i ta homogenost je verovatno jedan od najvecih dobitaka relista, ali i svih koji citaju njihove utiske.

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Znači sve se svodi da je siva grupa dobila najviše zahvalnica, ali da je ŽUTA bila najbolja  ;)

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Jaaaoooo, samo bi se nešto grupisali, sektašili, strankašili, farbali.... pripadali nekom plemenu... ja ču sledeče godine biti svoja grupa... Jelen npr.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Tomo s tobom sam,ali rekao sam ti da je Lav bolji! ;):D

Lav, Lav ... ali mali ;D

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

U pravu si za ladan beton, ali nelađeno pivo ima loš uticaj na razvoj ukusa kod dece. Terba im od malena davati prvo rashlađeno pa zatim ladno, da nauče prave vrednosti

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Pogrešno kolega - prvo ih naučiš kako ne treba, pa tek onda kako treba. Kad nauče kako ne treba, nikad im neće pasti na pamet da to rade tako. Kad nauče da topla piva ne vrijedi po pi.de vode/ne valja/odvratna je, rađe će biti žedni nego je toplu popiti...

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Neznam šta mi je ali posle dužeg vremena još uvek mislim da je siva najbolja. ;) ;D

Pozdrav za sve.

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT

Mnogo mi se svideo Reli, a za sve to je "kriva" ... pa naravno....GRUPA SIVAAAAA!!!!!!!!!!!

Dićemo sada, posle Mačkovog kamena, već me svrbe gume!

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS

Danas sam procitao u "Moto magazinu" opsiran clanak o "6. turistickom moto reliju kroz Srbiju" u oragnizaciji Moto asocijacije Srbije. I u prethodnom broju je bilo vesti o tom dogadjaju, a i u casopisu "Dva tocka"  su takodje doneli vest o tome. Nije mi jasno zasto o nasoj turi nigde nisam nasao ni jednu recenicu! Pogotovu sto sam u Apatinu imao prilike videt spomenut relist, koji su i po broju i po organizaciji cisti amateri u odnosu na nasu turu po Srbiji. Llicili su na grupu sminkerskih pivopija a ne motoriste.

Naknadno bi nasim organizatorima stavio primedbu da nisu u dovoljnoj meri propagirali svoj rad i nasu turu, sto je velika steta, jer je zaista bio nezaboravan dozivljaj.

Pozdravlja sve koji su nam omogucili da se lepo provedemo i jedva cekam sledecu turu.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

Jovane, razumljivo je sve ovo sto Te tisti na temu marketinga Relija ali postoji par stvari koje treba razumeti da bi se kreirao konacan stav o tom problemu:

- nismo znali kako ce se Reli uopste odigrati, bez obzira na sve pripreme za njega. U takvoj situaciji nekakva halabuka po medijima bi bila cisti blef i lov u mutnom, a ja prvi nisam onaj koji bi hvalio nesto za sta ne zna kako ce uspeti. Kao Direktor tog Relija zaista snosim svu odgovornost za los marketing, odnosno uzdrzan nastup u javnosti ali ovo je jedan od glavnih razloga.

- onako krupna prica svedena na dvadesetak ili nesto malo vise nosilaca, morala je uzeti danak u zamoru materijala kod tih nosilaca a ako tome pridodamo i poslove koji su ostali da se odrade posle Relija i sezonu godisnjih odmora, tesko da bismo na nivou organizovanosti kojim smo kao Asocijacija raspolagali u vreme Relija, i mogli da uradimo mnogo vise od uradjenog. Nije ni ovo opravdanje vec samo jedan realan pogled na stvari.

- nastupanje u medijima zahteva i neko vreme ali i nekakva sredstva a mi prakticno nismo imali ni jednog ni drugog. Moglo se sigurno naci ponesto vise od oba, ali ne i mnogo vise, a sve bi otislo naustrp necega iz prethodne stavke.

- nismo ni pravili sve to zarad neke medijske pompe ili kakvih bodova negde, prica je bila krajnje okrenuta jednom dobrom provodu, voznji, druzenju i slicnim vrednostima, a ako su to osetili i ucesnici, nas cilj je ispunjen. Konacno, mi znamo kako nam je bilo, verujem da nije bas obavezno da to znaju i drugi.

Ono sto mogu da kazem jeste da ce se naredni Reli svakako tretirati drugacije u pogledu marketinga, ali to je i logicno jer sada znamo sta zaista mozemo da ucinimo i to vise nece biti blef nikako, vec sigurna konstatacija.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja