uff 13 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vozac punta “nije video” klinca na skuteru pa mu nije ni ustupio prvenstvo prolaza. Odmah stadoh da vidim jel sve ok.Momak koji je vozio skuter kaze hvala dobro sam malo me boli noga ali nije nista.Pao je levo I odkotrljao se preko haube dok je motor zavrsio na desnoj strani.Imao je kacigu koju kako kaze tad prvi put nije vezao I bas tad ga neko I udari ,kaciga se otkotrljala 15 metara od mesta nesrece ali dobro je sto nije ni bilo kontakta sa glavom.Momak je imao A kategoriju- za pohvalu jer je dosta mlad I to je jedina kategorija koju je imao u saobracajnoj.Izasla je policija I sve se lepo zavrsilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uff ti od sad da sedis kuci ;D ;D ;D Vidis da kad god izadjes naletis na neki karambol ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uff ti od sad da sedis kuci ;D ;D ;D Vidis da kad god izadjes naletis na neki karambol ;) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbg sta da radim isti slucaj sam gledao pre mesec dana. ista raskrsnica samo sa druge strane arene identican scenario gde je neki lik u cirokiju zabo drugog koji je imao prvenstvo a vozio neko malo sranjce od auta. razvalio se ceo i obavio oko dzipa a cirokiu samo far naprso. kaze nije ga video jer mu je islo sunce u oci ja bi bre voleo da vidim kako neki auto zabode u tramvaj,kamion,voz.. i kaze jbg nisam ga video! kako svi lepo gledaju kad je njihova bulja u pitanju. tad im ni sunce ne smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam juce tuda,video isto sto i ti.Stao sam pitao treba nesto,ne treba cao zdravo..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G@rfild223 0 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam taj mali klinac samo da se javim...I da zahvalim puno svima onim koji su mi stali taj dan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano April 25, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo da si ti nama ziv i zdrav i da se pazis sa 16 ociju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 45 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam taj mali klinac samo da se javim...I da zahvalim puno svima onim koji su mi stali taj dan.... Nemoj pogresno da me shvatis ali ovo ti je dobra skola. Tek kad omirises asfalt shvatis zapravo koliko malo je potrebno da se nadjes na njemu. Zelim ti da se sto pre oporavis i popravis motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...