Jump to content

Moto Zajednica

Ja sam iz Kranja Slo volim mot

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 205 postova

Eeeeep ! Tu smo :lol::lol::lol: vidim da se za naša alkoholièarska zlodjela daleko èulo. Naravno da æemo se vidjeti ili tamo ili ovamo jer imam roðaka punu Sloveniju. Gruja i ostatak ekipe su moji prijatelji. Sada stvari stoje ovako; Gruja budži trajka, kaže da nema gdje staviti guzicu na normalan motor. Marijan-Cigo, vozi EN550, Boæa-bajker vozi Hondu Shadow800,Kesar je prodao Dragstar Yamahu i kupio VN, ali ne znam koji je mada mi miriše na 1500, Hajne je prodao motor i sad pije sredstva za smirenje živaca i puši samo uz kafu, znaèi 100 kafa dnevno :twisted: . U gradu su neke tri cure zavele teror koje zuje po cijeli dan. Policija luða nego ikad. Cigo i Saša otvorili birtiju i dali joj "neobièno" ime, Easy Rider, he he! Crna hronika drugi put. Ako te šta interesuje slobodno pitaj :lol::lol::lol: !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova
Eeeeep ! Tu smo :lol::lol::lol: vidim da se za naša alkoholièarska zlodjela daleko èulo. Naravno da æemo se vidjeti ili tamo ili ovamo jer imam roðaka punu Sloveniju. Gruja i ostatak ekipe su moji prijatelji. Sada stvari stoje ovako; Gruja budži trajka' date=' kaže da nema gdje staviti guzicu na normalan motor. Marijan-Cigo, vozi EN550, Boæa-bajker vozi Hondu Shadow800,Kesar je prodao Dragstar Yamahu i kupio VN, ali ne znam koji je mada mi miriše na 1500, Hajne je prodao motor i sad pije sredstva za smirenje živaca i puši samo uz kafu, znaèi 100 kafa dnevno :twisted: . U gradu su neke tri cure zavele teror koje zuje po cijeli dan. Policija luða nego ikad. Cigo i Saša otvorili birtiju i dali joj "neobièno" ime, Easy Rider, he he! Crna hronika drugi put. Ako te šta interesuje slobodno pitaj :lol::lol::lol: ![/quote']

Kod nas u firmi radi jedan vaš prijatelj i on mi je govorio o tim ljudima i motorijadi koju organizirate.Mi ga zovemo Mili a ime(pravo) mu je Boško. :P

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja