snoopuza 3 Napisano Octobar 22, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeep ! Tu smo vidim da se za naša alkoholièarska zlodjela daleko èulo. Naravno da æemo se vidjeti ili tamo ili ovamo jer imam roðaka punu Sloveniju. Gruja i ostatak ekipe su moji prijatelji. Sada stvari stoje ovako; Gruja budži trajka, kaže da nema gdje staviti guzicu na normalan motor. Marijan-Cigo, vozi EN550, Boæa-bajker vozi Hondu Shadow800,Kesar je prodao Dragstar Yamahu i kupio VN, ali ne znam koji je mada mi miriše na 1500, Hajne je prodao motor i sad pije sredstva za smirenje živaca i puši samo uz kafu, znaèi 100 kafa dnevno :twisted: . U gradu su neke tri cure zavele teror koje zuje po cijeli dan. Policija luða nego ikad. Cigo i Saša otvorili birtiju i dali joj "neobièno" ime, Easy Rider, he he! Crna hronika drugi put. Ako te šta interesuje slobodno pitaj ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metal4ever 0 Napisano Octobar 23, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Slo Kranj Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeep ! Tu smo vidim da se za naša alkoholièarska zlodjela daleko èulo. Naravno da æemo se vidjeti ili tamo ili ovamo jer imam roðaka punu Sloveniju. Gruja i ostatak ekipe su moji prijatelji. Sada stvari stoje ovako; Gruja budži trajka' date=' kaže da nema gdje staviti guzicu na normalan motor. Marijan-Cigo, vozi EN550, Boæa-bajker vozi Hondu Shadow800,Kesar je prodao Dragstar Yamahu i kupio VN, ali ne znam koji je mada mi miriše na 1500, Hajne je prodao motor i sad pije sredstva za smirenje živaca i puši samo uz kafu, znaèi 100 kafa dnevno :twisted: . U gradu su neke tri cure zavele teror koje zuje po cijeli dan. Policija luða nego ikad. Cigo i Saša otvorili birtiju i dali joj "neobièno" ime, Easy Rider, he he! Crna hronika drugi put. Ako te šta interesuje slobodno pitaj ![/quote'] Kod nas u firmi radi jedan vaš prijatelj i on mi je govorio o tim ljudima i motorijadi koju organizirate.Mi ga zovemo Mili a ime(pravo) mu je Boško. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Octobar 23, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Poslaæu ti fotke sa motorijada u PD preko Bokija, samo mu raci da mi se javi a broj æu ti poslati na pp! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...