954 48 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan MITAS 90/90/21 POTPUNO NOVA (sa nalepnicom)NEKORISCENA....prodajem ispod cene u radnji mislim da je model E-08 064/6860296 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan zovi coning,pa ih pitaj,ja cu ti je dati po nizoj ceni.Ne odgovara za moju felnu zato je prodajem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan al ti je odgovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ako i zna koliko je u coning-u kako da zna za koliko je jeftinije ti dajes ako ne kazes cenu??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan zovi coning,pa ih pitaj,ja cu ti je dati po nizoj ceni.Ne odgovara za moju felnu zato je prodajem... Ja znam koliko je u Coningu zato te i pitam ??? Sta pise na DOTu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Topalovic 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda treba sam da odredi cenu?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je cena oko 3600din u pomenutoj firmi .Jebga meni ta guma treba al nema para sve otislo na menjazu skutera za motor.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan raspitao sam se..guma je 3780din ili slicno...kupio sam je u radnji tamo negde u novembru,prodacu je za 10%ispod cene. P.S. Koga zanima, napisao sam telefon, pa neka pozove.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Daj stavi neku sliku,zanima me da vidim koji je to model i kako izgleda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.transalp.de/technik/reifen/barummitas/mitase08.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan definitivno mi ne odgovara,moja felna je tubeles a guma je tubetype.....prodajem je za 3000din,fiksno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kupi i zadnju e08, pa je prodaj ispod cene, bas mi treba jedna . ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ,ali na kojem motoru je 21 tubeles felna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan eee,prijatelju.... HONDA XL600LM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan eee,prijatelju.... HONDA XL600LM Na XL600 nije sigurno tubeles felna ,ne moras da je prodajes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan pa valjda znam sta imam i sta vozim.... ,raspitaj se malo pa ces videti da nisi u pravu,obrati paznju na slova LM,taj model se pojavio jos'85te,sa tubeless felnama,pancir crevima i jos nekim stvarcicama, za to vreme cist futurizam.Ipak hvala ti na vremenu,i ja ne bih da je menjam i da se zezam,ali tako je.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...