Jump to content

Moto Zajednica

crko deo od ventila

Recommended Posts

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

potrebna mi je pomoc u pronalazenju dela koji se nalazi na klackalici od usisnog ventila za Suzuki GSXF750 1994 godista.Inace deo je potreban jednom mom drugaru.Preporucio sam mu da ode na ovaj sajt da se registruje i sigurno dobiti pomoc u pronalazenju dela,a stos je u tome sto on nema internet pa je zamolio mene ako mogu da mu to pronadjem, taj deo sluzi za stelovanje ventila.Ustvari taj deo je jedan mali srafic uz pomocu koga se steluje ventil,a problem je sto se navoj na tom delu izlizao pa sada ventil nemoze da se nasteluje kako treba.Bio je kod nekoliko strugara i niko to nemoze da mu napravi.Hvala u naprapred svima na bilo kakvom kontaktu ko to ima da proda bio deo nov ili polovan.Hvala jos jedanput.

post-595-1287902674953_thumb.jpg

post-595-1287902674995_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ovo strugar ne moze da napravi  ???

Verovatno je i klackalica dobro istrosena

bili u Novom Sadu kod cubike i nemoze da tapravi posto je to jako sitan deo pa nema cime da ga uvati,a deo bas prosto izgleda

• Drug član, 1359 postova

Ovo strugar ne moze da napravi  ???

Verovatno je i klackalica dobro istrosena

bili u Novom Sadu kod cubike i nemoze da tapravi posto je to jako sitan deo pa nema cime da ga uvati,a deo bas prosto izgleda

pa potrazite mali strug ili idi do auto otpada pa previte neki od auta

• Svrati ponekad, 303 postova

potrebna mi je pomoc u pronalazenju dela koji se nalazi na klackalici od usisnog ventila za Suzuki GSXF750 1994 godista.Inace deo je potreban jednom mom drugaru.Preporucio sam mu da ode na ovaj sajt da se registruje i sigurno dobiti pomoc u pronalazenju dela,a stos je u tome sto on nema internet pa je zamolio mene ako mogu da mu to pronadjem, taj deo sluzi za stelovanje ventila.Ustvari taj deo je jedan mali srafic uz pomocu koga se steluje ventil,a problem je sto se navoj na tom delu izlizao pa sada ventil nemoze da se nasteluje kako treba.Bio je kod nekoliko strugara i niko to nemoze da mu napravi.Hvala u naprapred svima na bilo kakvom kontaktu ko to ima da proda bio deo nov ili polovan.Hvala jos jedanput.

pogledacu ujutru mislim da ima ja !

Deo nije tesko strugarski napraviti ali je problem sto stel sraf u ovoj varijanto mora da bude okaljen I TVRD DO .... !

Imam ja...062/199-34-91

uspeli smo da nadjemo po ceni od pet eura i drug danas montira.

Hvalavam svima sto ste se trudili.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja