Misha_ 0 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem komplet IXON DIABLO JAKNU i IXON PANTALONE, velicina L za visinu oprilike do 185 i tezinu do 80 kg toliki sam ja... Cena 120€ 062-22-44-35 Kikinda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 30, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan jel bi prodao pantalone posebno? i ako da, za koju su otprilike visinu? i cena naravno... pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna jakna, ja je nosim vec duze vreme, preporuka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan prodao bih ... ja sam visok 187cm, 80 kg i meni su taman... cena 60 eu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 31, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ja sam tu oko 184-5, 77, znaci bile bi mi ok valjda... e sada, jel imaju protektore neke i kakvi su? pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan trebale bi da ti budu ok.... imaju protektore na kolenima... ono standardni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 31, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan odlicno! moram jos samo da se konsultujem sa mamom da mi da kintu :-[ ... imam tvoj broj, pa se cujemo jos! pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi ok... Cujemo se.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Super cena, ali sam ja mali ... jbg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...