Floyd**** 15 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ova dva tocka 19-ice,pa me zanima od kog motora su inace ako neko zna? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 29, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran, jer sam ga davno imao, al meni ovo lici na tockove od NSU - a OSL 250 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam sad slike NSU-a , cini mi se da su to ti tockovi. Hvala Lisac pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam takve vido kod onih kolica sto cigani vuku papir ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam takve vido kod onih kolica sto cigani vuku papir ;D ;D ;D ;D ;D Hvala za odg. bas mi je pomogao Verovatno na ovim slikama vidis staro gvozdje,ali nekom to znaci vise! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan malo sam se nasalio nemoj da se ljutis ja imam gvozdja starog i jos ga skupljam ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 38 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su od Zundappa on nosi ovolike tockove, ja imam dva motora u garazi kod druga pa cu da pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 38 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Lici, velicina je ta, jedino lancanik neznam da li je iste velicine tj. broj zubaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 38 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan da probam fotografiju[imgD:\My Documents\FOTOGRAFIJE\KRSEVI\z 1.jpgP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano April 14, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan da probam fotografiju[imgD:\My Documents\FOTOGRAFIJE\KRSEVI\z 1.jpgP ne mozes da postavljas sliku sa svog kompjutera moras prvo da nakacis sliku na internet preko nekih servisa za to na primer www.photobucket.com i onda kad je uplodujes dobijes link koji postavis ovde. Trebalo bi da ima i uputstvo ovde na sajtu ali nisam uspeo da nadjem pa valjda ce ti neko postaviti Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 38 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, i ja sam trazio ali nisam nasao nikakvo uputstvo zato cu morati da na poslu zatrazim savet od nekog mladjeg, a ima ih koji se ne skidaju sa interneta. U svakom slucaju poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano April 14, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan E ma nije problem ...jako je lako preko ovog sajta idi za pocetak napravi nalog a posle gde zapne tu smo da pomognemo ovde ili na pp kako ti lakse pozdrav evo nasao sam temu setio se naziva jedva http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16308.0 + izvinjavamo se na offtopicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 38 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koco nema slike....posalji je meni na mail pa cu je ja okaciti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...