laki 6 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem kater za rezanje folije 0643659156 Laki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan kupujem kater za rezanje folije 0643659156 Laki Kakav ti kater treba?koja sirina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo da sece ili i da stampa i sece? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi kater za secenje folije pocinjem malo da se zezam sa airbrusem pa mi je neophodan .Sremac moze onakav kao Markov moze i veci samo da je u extra stanju.Ako nenadjem nista ovih dana idem da kupim nov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi kater za secenje folije pocinjem malo da se zezam sa airbrusem pa mi je neophodan .Sremac moze onakav kao Markov moze i veci samo da je u extra stanju.Ako nenadjem nista ovih dana idem da kupim nov Ja imam skoro nov,sirine 125cm,ali me nesto zezaju drajveri,nikako da ga osposobim,mozda bi ga i prodali,a mnogo je jeftiniji nego ovi ovde u Srbiji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki tel Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 29, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan mozda bi ga i prodali, ja kazem da ti nisi sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan mozda bi ga i prodali, ja kazem da ti nisi sam Ja NIKAD nisam sam! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 31, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nov kater tako da tema moze da se zakjuca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...