Bosch 0 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Vozim tenere 660 isve je bilo u redu dok nisam zamenio ulje. Od tada je pocelo nesto da se cuje da zvecka u predelu oko vodene pumpe i filtera za ulje,ali samo kad je hladan. Znaci prvo paljenje i to 10 do 20 sekundi i onda prestane. i sve radi kako treba. interesuje me da li je neko imao slican problem ili mozda zna sta to moze biti?Unapred zahvalan ! P.S. I proslo menjanje ulja sam ja uradio, isto ulje sam sipao i bilo je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan A koje je godiste i da li ima istu masinu kao i Yamaha XT660. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim tenere 660 isve je bilo u redu dok nisam zamenio ulje. Od tada je pocelo nesto da se cuje da zvecka u predelu oko vodene pumpe i filtera za ulje,ali samo kad je hladan. Znaci prvo paljenje i to 10 do 20 sekundi i onda prestane. i sve radi kako treba. interesuje me da li je neko imao slican problem ili mozda zna sta to moze biti?Unapred zahvalan ! P.S. I proslo menjanje ulja sam ja uradio, isto ulje sam sipao i bilo je sve ok Da li si sipao isti tip ulja koji je bio unutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim tenere 660 isve je bilo u redu dok nisam zamenio ulje. Od tada je pocelo nesto da se cuje da zvecka u predelu oko vodene pumpe i filtera za ulje,ali samo kad je hladan. Znaci prvo paljenje i to 10 do 20 sekundi i onda prestane. i sve radi kako treba. interesuje me da li je neko imao slican problem ili mozda zna sta to moze biti?Unapred zahvalan ! P.S. I proslo menjanje ulja sam ja uradio, isto ulje sam sipao i bilo je sve ok Vjerovatno je do kvačila. Ako se zvuk izgubi nakon par sekundi, ne brini, nije ništa opasno. A moguće ti i nešto bezvezno vibrira prvih nekoliko sekundi. Zaštita auspuha, npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Isto ulje sam sipao motul 15w50 . godiste je 97 ja mislim da masina nije ista ali nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni se isto desavalo mesec dana i prestalo, isto ulje sam sipao. Dexterr i Pablo culi kako to zvuci i rekli TERAJ. I ja teram sada ja tebi kazem TERAJ, meni je pre pocelo, pa cu te obavestiti kada da prestanes da teras, samo nemoj da me stignes sa kilometrazom salim se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za podrsku ! valjda nije nista! Ako stane videcemo cemu je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...