Jump to content

Moto Zajednica

28.03. Surčinski put

Recommended Posts

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Upravo sam dobio informaciju da se na Surčinskom putu, u blizini skretanja za aerodrom, desila teška saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom. Učesnik je sredovečan muškarac na zelenom Kawasakiju. Kawasaki je imao tribale, dali neko zna o kome se radi?

Saučešće porodici i prijateljima...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 442 postova
  • Motocikl: NC750X

Danas popodne sam prosao tuda...policija, hitna pomoc okolo, bio zastoj, a Kawasaki neki stoji skrsen pored....nemam pojma sta se desilo, video sam samo to i neki bicikl koji lezi blizu...valjda nije i neki biciklista nastradao...cuo sam da je covek poginuo...neka mu je laka zemlja...saucesce porodici i prijateljima...

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion

To se desilo kod mene,ali ni ja nemam pojma shta se deshava....ustvari,sad sam ustala i prichaju mi mama i brat da je neko na zelenom Kawasakiju poginuo....bice emisija PATROLA i dnevnik sad u pola 8 i posle na studiju B....slusajte.....

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

sad je bilo na vestima. čovek 50 god, nije imao kacigu, neki stari kavasaki male kubikaže, bez reg. tablica, otpozadi je udario u kamion kiper..

• Svrati ponekad, 201 postova

Svi su danas isterali sta su imali da se malo provozaju ... jbg ... zelja. I ja reko zeni da probam nove kocnice 5 minuta i uhvatih se na Pancevcu u trenerci, patikama za futbal i tankoj jakni. Sreo sam milion hiljada motora. Naravno da mi je zao coveka ali gledano statisticki, ako je ovo sve za danas dobro je.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Sad je bilo u " Rikosetu " .  Poginuo je 50 - to godisnji Tahir Osmanovic. Sustigao je kamion i udario u njega od nazad. Nije imao kacigu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja