nikolapanic 20 Napisano Octobar 15, 2006 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan U okolini Petrovca na Mlavi,decko od 15-16 godina bez opreme, izleteo sa sporednog puta i na njega je u brzini naleteo neki mercedes.Koliko sam obavesten,mercedes je razbijen,motor je ostao pod autom a decko je zavrsio sa prelomom obe noge.Izgleda da mu gornji deo tela nije povredjen,samo malo ogrebotina i nagnjecenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 15, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Vise srece nego pameti, ali dobro je da je ziv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu jebo te, kakva sranja se sve desavaju... Dobro je kad nije ostao bez nogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 16, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vise srece nego pameti' date=' ali dobro je da je ziv.[/quote'] Baš tako.... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Octobar 17, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan jeli o kome se radi jel iz petrovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Octobar 17, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Noge zarastaju... Važno je da je živ... Sreæa. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 0 Napisano Octobar 18, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Schweiz Prijavi odgovor kao problematičan Dane, koliko sam ja obavesten, decko je iz ranovca, i nalazi se u bolnici u Pozarevcu, oporavlja se kazu samo noge je slomio. Nadam se da je tako i da ce se brzo oporaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 19, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...