Jump to content

Moto Zajednica

Policija na Beverly motorima

Recommended Posts

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

a koga ce da stignu sa ovim igrackama?

one sa manjim skuterima?

Uze mi rec sa tastature  ;D

Izgleda da ne kapirate poentu, slučajno ili namerno.

Nisu oni tu na Beverly-ju da bi nekoga ''stizali'', već da regulišu saobraćaj. Odgovor na pitanje je: Mogu da stignu svaki automobil (ili bar 95% njih),  koji vozi nasilnički i pravi dvocifren broj prekršaja u minuti, kao i veliku većinu scoot-ovaca u papučama, šorcu, bez kacige, tablice, ''A'' kategorije, itd itd... Što se ''onog'' stizanja tiče, kada dodje momenat, iliti volja ''s vrha'' da se ''stignu'' svi na koje misliš, sigurno ih neće juriti ulicama BG-a, već će ih stići kamere po gradu, prijave na kućnu adresu, sačekuše, ulasci na skupove i kafiće, da ne nabrajam, situacija je rešiva za mesec dana (najdalje jednu celu sezonu), al' se nema volje s vrha!

Izvinjavam se autoru na digresiji, ne bih da tema ode u OFF zbog...

Covek je 100% u pravu sve se moze resiti samo treba volje!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

one sa manjim skuterima?

Uze mi rec sa tastature  ;D

Izgleda da ne kapirate poentu, slučajno ili namerno.

Nisu oni tu na Beverly-ju da bi nekoga ''stizali'', već da regulišu saobraćaj. Odgovor na pitanje je: Mogu da stignu svaki automobil (ili bar 95% njih),  koji vozi nasilnički i pravi dvocifren broj prekršaja u minuti, kao i veliku većinu scoot-ovaca u papučama, šorcu, bez kacige, tablice, ''A'' kategorije, itd itd... Što se ''onog'' stizanja tiče, kada dodje momenat, iliti volja ''s vrha'' da se ''stignu'' svi na koje misliš, sigurno ih neće juriti ulicama BG-a, već će ih stići kamere po gradu, prijave na kućnu adresu, sačekuše, ulasci na skupove i kafiće, da ne nabrajam, situacija je rešiva za mesec dana (najdalje jednu celu sezonu), al' se nema volje s vrha!

Izvinjavam se autoru na digresiji, ne bih da tema ode u OFF zbog...

u ovoj zemlji nema poente jer se sve radi nakaradno... kemere i policiju koriste samo da bi nas bolje zajebavali a kada te iste kamere budu snimile nekoga on njih na kako radi nesto sto se ne sme, nesto mi govori da bi u tom lsucaju snimci misteriozni nestali... Sve je to kod nas luk i voda, super ideja koja ce obavezno izrasti u nesto potpuno nakazno. Vec vidjeno.. ali ae, barem da glumimo uredjenu drzavu.

• Zainteresovan, 503 postova

divota od komentara! Da li TI što kažeš da je "smešno", "koga će da jure" i slično, misliš da prosečnom pripadniku policije u Srbiji treba univerzalniji alat za vršenje posla od tog Beverlija? Da li misliš da tebe kao državljanina iste te srbije deset Beverlija košta manje nego jedan BMW po poslu koji taj (smešan, usran, ovakav onakav) ALAT treba da uradi? Kada shvatiš da taj "ker", na "smešnom" radi, zaradjuje, hrani porodicu ima dostojanstvo i treba da i tebi pomogne u nekoj nezgodnoj situaciji, znaćeš da ceniš sebe svoj život, a promenićeš svoje nadobudno mišljenje da si "najjači dasa" što znaš da voziš motor!

Iskulirajte malo "pamet", jer te "igračke" će tek pokazati koliko vrede u rešavanju problematičnih mesta. Da ste pre 2 godine i prošle sezone čekali u redu na trajektu Kamenari - Lepetani i da ste trebali ići ka Kotoru ili iz Kotora ka Herceg Novom, svaki put kada bi videli "smešno plavog Beverlija" kako pregrupiše i reguliše saobraćaj, ljubili bi ga u auspuh!

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

Super ja sam za da ih dobiju ima tu dosta prednosti(hvatanje  bezobraznih scuterasa (juce sam mogao da overim klinju na nabudzenom freeju  dok se provlačio bulevarom između kola  u pokretu a zna se gde se vozi scut),telefonista koji se djiraju  ,taxista koji samo stanu u upale 4 ..)mislim imaće daleko veći efekat zbog toga što su na dva u gradskoj vrevi.

Kontam da  na nas mislim uredne  neće obraćati pažnju a i da hoće.....brmbrm ;D

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Policija kao policija kod nas ne valja pa da vozi šta god hoće, a što se Beverlija tiče, odličan izbor za to što njima treba.

A što se ovog tiče

one sa manjim skuterima?

Mislim da zavisi, od sluchaja do sluchaja, ali s obzirom da im se svasta moze zameriti, ali ne i kako voze motore..... Ako se ne varam vozis motor par godina, pre ovog R1 koji si kupio pre mesec dana, si vozio Pegaso, jel? Znaci tebe na R1 bi pandur na Beverliju stigao uvek (po gradu), ili bi se ti sam skrsio bezeci. Nadam se da neces biti u situaciji da vidis koliko sam u pravu. Ajmo dalje...

Osim toga sto, kao sto rekose, nije poenta u jurenju.

• Zainteresovan, 981 postova

Mislim da zavisi, od sluchaja do sluchaja, ali s obzirom da im se svasta moze zameriti, ali ne i kako voze motore..... Ako se ne varam vozis motor par godina, pre ovog R1 koji si kupio pre mesec dana, si vozio Pegaso, jel? Znaci tebe na R1 bi pandur na Beverliju stigao uvek (po gradu), ili bi se ti sam skrsio bezeci. Nadam se da neces biti u situaciji da vidis koliko sam u pravu. Ajmo dalje...

Osim toga sto, kao sto rekose, nije poenta u jurenju.

Potpisujem ovo podvuceno.

Jedino gde mu mozes pobeci je otvoreni put ili auto-ban.

Za to policija ima presretace.

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Sa endurom matematika se menja,nije da podržavam bežanje ali ne mogu da te stignu ako si dovoljno maštovit.

Ma ko sme da im bezi i sa ovim tenkovima sto sada voze?

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

par nijh koje lično znam a sigurno ih ima još koje ne znam ;)

EDIT

Ne želim da se pogrešno shvati, ne podržavam bežanje-jurnjavu jer mnogo različitih scenarija može da ispadne iz te priče.

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

divota od komentara! Da li TI što kažeš da je "smešno", "koga će da jure" i slično, misliš da prosečnom pripadniku policije u Srbiji treba univerzalniji alat za vršenje posla od tog Beverlija? Da li misliš da tebe kao državljanina iste te srbije deset Beverlija košta manje nego jedan BMW po poslu koji taj (smešan, usran, ovakav onakav) ALAT treba da uradi? Kada shvatiš da taj "ker", na "smešnom" radi, zaradjuje, hrani porodicu ima dostojanstvo i treba da i tebi pomogne u nekoj nezgodnoj situaciji, znaćeš da ceniš sebe svoj život, a promenićeš svoje nadobudno mišljenje da si "najjači dasa" što znaš da voziš motor!

Joj joj joj, molim te postedi nas te patetike kako retosi u uniformi vredno rade i cuvaju nas od svih zala ovoga sveta te tako hrane svoje porodice i znaju sta je dostojanstvo. I BMW i Beverli i ostala cuda koja smisle nece nista vredeti dok se ovaj nas nakazni zakon sprovodi selektivno. Pozadina price je da ce neko da uzme finu kintu na tim skuterima i to ce biti neki satro tender, sve vec vidjeno, bice neko vreme akcija i onda opet sve po starom... trt.

Iskulirajte malo "pamet", jer te "igračke" će tek pokazati koliko vrede u rešavanju problematičnih mesta. Da ste pre 2 godine i prošle sezone čekali u redu na trajektu Kamenari - Lepetani i da ste trebali ići ka Kotoru ili iz Kotora ka Herceg Novom, svaki put kada bi videli "smešno plavog Beverlija" kako pregrupiše i reguliše saobraćaj, ljubili bi ga u auspuh!

Crna Gora nije Srbija tako da... ne znam kako to moze da se poredi...

• Svrati ponekad, 471 postova

video sam ja jedan policijski beverli jos letos, tj pred kraj leta u kneza milosa kod beogradjanke

lepo izgleda ali opet nece nista uraditi u vezi onih klinaca divljaka sto voze bez kacige

• Drug član, 3078 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Naravno, oped dolazimo do razmimoilazenja na liniji teorija-praksa. U teoriji, Beverliji su za grad neuporedivo zgodniji/efikasniji od bilo kog drugog vozila koje MUP poseduje. Omogucice brzi pristup na mesta gde su potrebni, manje ce trositi goriva, odrzavanje ce biti jeftinije /posebno posto novi BMW kida kardan na 5 000 ako se vozi po gradu i na nacin na koji ih voze/. Znaci, teorija kaze, da je to sjajan potez. E, sad, dolazimo do prakse. Znamo kako nam policija radi, znamo koliko imaju volje da zavedu zaista red u saobracaju /i ostalim segmentima drustva/. Znamo da se zakon maksimalno selektivno sprovodi. Dokle god im sa vrha ne kazu sta treba da rade, sami se nece pokrenuti. A vrh... *##@@$%**

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

mojih 10 centi beskorisnog komentara

meni taj beverly nekako suvise metro, trebali su da im kupe neki macho skuter  ;D

Odakle tebi pravo na 5 puta veću dozu beskorisnog komentara? Uobičajena mera je 2 centa, i ti to vrlo dobro znaš, dragi kolega :D :D :D

• U prolazu, 81 postova

Ja uopste ne razumem poentu kaznjavanja onog ko ne nosi kacigu to bi trebalo ukinuti . Ja je stalno nosim al ako neko kupi motor on odgovara za svoju bezbednost na motoru . Hoce li je nositi ili ne, hoce li sutra razbiti glavu o asfalt njegov izbor ako je budala neka je ne nosi. Sto se tice klinaca na skuterima tu treba ograniciti nosenje  kacige do 20 god  . Naravno ako ne budu imali kacige na glavama njima kazna a roditeljima jos jedna pride za ugrozavanje detetove bezbednosti.

Ja uopste ne razumem poentu kaznjavanja onog ko ne nosi kacigu to bi trebalo ukinuti . Ja je stalno nosim al ako neko kupi motor on odgovara za svoju bezbednost na motoru . Hoce li je nositi ili ne, hoce li sutra razbiti glavu o asfalt njegov izbor ako je budala neka je ne nosi. Sto se tice klinaca na skuterima tu treba ograniciti nosenje  kacige do 20 god  . Naravno ako ne budu imali kacige na glavama njima kazna a roditeljima jos jedna pride za ugrozavanje detetove bezbednosti.

To ti je ista prica kao za vezivanje pojasa.

Da li bi ti mogao da zaspis saznanjem da si ubio decka, dete od 16 godina? Ne kontrolisu sve roditelji pa dosta njih i ne zna cega da se cuva. Kada imas 16 god a nemas autoritet onda je to zlo.

• Drug član, 1392 postova

Sad ce da skoci potraznja tih beverly skutera jer kao sto ovi iz interventne voze nisan patrol privatno tako ce i saobracajci da kupe po jedan skuter za sebe kad im je odrzavanje besplatno samo pre smene svoj skuter ostave kod majstora odu zaduze sluzbeni dovezu se do radionice i izmenjaju sve delove,caste majstora pivo i jave da su u kvaru.

Drzava ce sve to da popravi nije problem dacemo svi po 6% od plate za te i slicne stvari..

Sad ce da skoci potraznja tih beverly skutera jer kao sto ovi iz interventne voze nisan patrol privatno tako ce i saobracajci da kupe po jedan skuter za sebe kad im je odrzavanje besplatno samo pre smene svoj skuter ostave kod majstora odu zaduze sluzbeni dovezu se do radionice i izmenjaju sve delove,caste majstora pivo i jave da su u kvaru.

Drzava ce sve to da popravi nije problem dacemo svi po 6% od plate za te i slicne stvari..

;D ;D ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 471 postova

da sam hteo ne bi ga bolje srocio  ;D

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

ja razmisljam da postanem policajac u onoj konjickoj jedinici

kupio bi jos jednog konja slicnog ko sto mi je sluzbeni, i onda bi ga svercovao svaki drugi dan da se ogrebem za seno i vodu

• U prolazu, 88 postova

Ja sam video jednog jos prosle godine i naravno imao sam tu cast da me zaustavi odmah jer nisam imao kacigu  :) Kad sam ga video nisam verovao mislio sam da je skrivena kamera, medjutim kaze mi pandur da su dobili par komada a da ce sledece tj. ove godine dobiti bas dosta i da ce ih biti mnogo vise...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja